banner32

Marmara Mardinliler Derneği Spor Takımı Kuruldu

Ahmet Fuat Bodur'un Başkanı olduğu Marmara Mardinliler Dernek Başkanı Derneğin Spor Kulübünü kurdular. Kulübün sporcularına forma dağıtım törenine Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan da katıldı.

Marmara Mardinliler Derneği Spor Takımı Kuruldu
Marmara Mardinliler Derneği Spor Komisyonu Başkanı Sait Alkol'un Takımın Kurulmasında Emekleri Çok Oldu 

Dernek merkezinde yapılan forma dağıtım törenine Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, İstanbul Times Yayın Grubu İmtiyaz sahibi Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner,Ak Parti Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyesi Arzu Sidal başta olmak üzere çok sayıda seçkin kişi katıldı.

Kurucu Dernek Başkanı A.Fuat Bodur Turan'a,Çetiner'e ve Sidal'a teşekkür etti

Dernek başkanı Bodur yaptığı selamlama konuşmasında derneğin Futbol takımının kurulamsında çok emekleri olan spor komisyonu başkanı Sait Alkol'a,foırmaların sponsoruna,Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan'a,İstanbul Times Yayın Grubu İmtiyaz sahibi Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner ve Ak Parti Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyesi Arzu Sidal'e teşekkür etti.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan'ın spor gençleri bir çok kötülükten aldığını derneğin futbol takımı kurmasını çok önemsiyorum emeği geçen herkesi kutlarıkm şeklinde konuştu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34