banner32

Üyelerimiz Huzur Evi sakinlerini ziyaret etti

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri üyeleri 18 – 24 Mart ‘Yaşlılara Saygı Haftası’ münasebetiyle Zeytinburnu Semiha Şâkir Huzurevi’ni ziyaret etti.

Üyelerimiz Huzur Evi sakinlerini ziyaret etti
 Bilgi Evi üyeleri kültürümüz, inancımız ve insanî değerlerimizi koruma ve yaşatma bilinci çerçevesinde büyüklerimizi unutmayıp her zaman hatırlama gayesiyle Zeytinburnu ilçemizde bulunan Semiha Şâkir Huzurevi sakinlerine misafir oldu. 


Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Yaşlılarımıza verilecek en güzel hediyenin bir gül olacağını düşünen üyelerimizi gülleriyle karşılarında gören huzurevi sakinlerinin mutluluğu görülmeye değerdi.  Üyelerimiz sıcak bir tebessüm ve güler yüzleriyle bizleri karşılayan yaşlı insanlarımızı tek tek ziyaret ederken hem güllerini takdim ettiler hem de hatırlarını sordular. 

Dinlenme salonunda koyu bir muhabbet ortamı oluşturan üyelerimiz hayat tecrübesi ile donanmış yaşlı delikanlı ve hanımefendilerden eğitimin ve öğretimin önemi, kendi ayakları üzerinde durarak hayata daha sıkı sarılmanın gerekliliği gibi birçok konuda sohbet etme imkânı buldular. Bunun yanı sıra geçmişten günümüze birçok anılarını da üyelerimizle paylaştılar. 

Ziyaretimize rehberlik eden Recep Bey, Huzurevi sakinleriyle resim, müzik, el sanatları, yemek yapımı gibi birçok faaliyet gerçekleştirdiklerini belirti. El sanatları atölyesini gezen üyelerimiz yapılan çalışmaları daha yakından görme ve pratik etme şansına sahip oldu. Yapılan el sanatları ürünlerinin sergileneceğini belirten rehberimiz Recep Bey, Bilgi Evi üyelerini sergi açılışına davet etti. Üyelerimiz daha sonra Huzurevi müdürü Sayın Tuncer Yıldız’ı ziyaret etti.


Bilgi Evi üyelerimizin ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyan Huzur Evi sakinleri ziyaretlerini sonlandırırken üyelerimize gelecekleri için iyilik dolu temenni ve şükranlarını sunarak veda ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34