banner32

ZYDD.’den Okula Bilgisayar Bağışı Yapıldı !

Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce,Faruk Timurtaş Ortaokulu’na 24 Kasım “Öğretmenler Günü” anısına 2 adet bilgisayar hediye edildi!..

ZYDD.’den Okula Bilgisayar  Bağışı Yapıldı !
( ZYDD) Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı  Yasin Hakan Karagözlü, Başkan Yardımcısı  ve Genel Sekreter Ali Gündüz ,Başkan Yardımcısı Aliye Öztürk, Türk Dil Tarih Kültür Birliği Etkinlik Sorumlusu Ümit Çalışkan ile Zeytinburnulu iş adamı Zeki Karagözlü’den oluşan heyet,temin ettikleri 2 adet bilgisayarı ve bir adet bilgisayar masasını ,

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

24 Kasım ” Öğretmenler Günü “ münasebetiyle;Zeytinburnu- Yeşiltepe Mahallesinin güzide ve güzel okullarından, Faruk Timurtaş Ortaokulu’na bağışladılar.

Faruk Timurtaş Ortaokulu Fen Bilgisi Öğretmeni  Hakan Bingöl  bilgisayarları teslim esnasında okulları,Faruk Timurtaş’ın Kütüphanesi için edebi içerikli kitaplar ve fotokopi makinasına  da,ihtiyac olduğunu ifade etmiştir.

Konu hakkında ZYDD Başkanı Yasin Hakan Karagözlü,açıklamasında, Okul için;ihtiyaç olabilecek her şeye katkı sağlayacağız,bu konuda  Yeşiltepeli iş adamlarımız ve esnaflarımızdan da desteklerini bekliyoruz dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34