banner32

Zeytinburnu’nda Bahar 250 Bin Adet Fesleğenle Müjdelendi

Zeytinburnu’nda bahar aylarının müjdecisi fesleğen dağıtım geleneği bu yıl da bozulmadı. ‘Hoş geldin Fesleğen Kokulu Bahar’ sloganıyla 12 yıldır devam eden programda Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy; 250 bin adet bahar kokulu fesleğeni bir ay boyunca tüm mahalleleri ziyaret ederek ilçe halkına hediye edecek.

Zeytinburnu’nda Bahar 250 Bin Adet Fesleğenle Müjdelendi

İstabul Times Haber Ajansı (İTHA) / Hüseyin Çetiner

Zeytinburnu Belediyesi’nin bahar ayının gelmesiyle 12 yıldır sürdürdüğü fesleğen dağıtım geleneği bu yıl da bozulmadı. Sokakları tek tek dolaşarak vatandaşların hatırlarını soran Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, balkonlardan sarkan sepetleri de boş göndermedi.

Gökalp Mahallesi’nden başlayan fesleğen dağıtımı sırasında Arısoy’a AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta ve Başkan Yardımcıları da eşlik etti.

 “BAHAR ZEYTİNBURNU İÇİN BİR ŞENLİKTİR BİR KUTLAMADIR”

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Başkan Ömer Arısoy, “Zeytinbunu’nda her baharı fesleğenlerle karşılıyoruz. Bu yıl da ilk ziyaretimize Gökalp Mahallesi’nden başladık. Bahar Zeytinburnu için bir şenliktir, büyük bir kutlamadır. Biz de bu vesileyle hemşerilerimizle bir arada olacağız. Yaklaşık 40 gün boyunca Zeytinburnu’nun bütün sokaklarını adım adım gezerek hemşerilerimizle bir araya gelip onlara fesleğen takdîm edeceğiz; Zeytinburnu’muz fesleğen kokacak.” dedi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, 250 bin adet bahar kokulu fesleğeni 40 gün boyunca tüm mahalleleri ziyaret ederek ilçe halkına hediye edecek.

Kaynak : İstabul Times Haber Ajansı (İTHA)

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34