banner32

Zeytinburnu’na Down cafe açılsın

Zeytinburnu Belediyesi İstanbul’da engelli sorunlarına ilk eğilen Belediyelerin başında geliyor.AKDEM bir çok konuda engelli ve ailelerine ciddi katılar sunuyor. Engelli Müzik topluluğu güzel işlere imza atıyor. Down Cafe de gelsin..

Zeytinburnu’na Down cafe açılsın
 Down Cafe olursa İbrahim Ertepe şef olarak çalışır  

İstanbul Times Tv den Adnan Saygılı HER ŞEYE RAĞMEN programını İstanbul Times Gazetesi muhabirleri ile beraber kısa bir süre önce Şişli Mecidiyeköy’de bulunan Down Cafe’de yaptı. Cafe’nin açılması için çaba sarf eden ve kendisinin de engelli kızı olan Mimar Saruhan Singen ile söyleşi yaptı.

Dingen, bütün belediyeler Down Cafe açsın takebindeb sonra İstanbul Times Yayın Grubu olarak Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’dan AKDEM’in altında 100 ve 150 m2 lik yerin dekorasyonu yapıp Down olan evlatlarımızın kendi el emeklerinin karşılığını alacakları bir işleri olmasına katkı yaparsa çok faydalı bir çalışma yapmış olur.

Zeytinburnu Times  Haber Merkezi 

İbrahim Ertepe boş gezeceğine Down Gafe’de şef olarak çalışsa kötümü olur ?

Açılacak Down Cafe’de  en az 15-20 kişi çalışır. Hem bir meşgaleleri olur hem de kendi emekleri ile evlerine katkı da bulunurlar. Zeytinburnu AKDEM altında yeterli bir alan Down Cafe için ayrılırsa ilçede çok güzel bir sinerji oluşturacaktır. Bu projeye Cumhurbaşkan ve Başbakan da sahip çıkarak bütün Türkiye’de yaygınlaştıracaklarına olan inancımız tamdır.  Bu tür sosyal işlere karşı duyarlı olsan Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’ın ilçede Down Vafe açılması için talimat vermesini bekliyoruz.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34