banner32

Zeytinburnu Okuyor Yarışmasında Final Zamanı

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri tarafından düzenlenen 9. Geleneksel Kitap Okuma Yarışması Sınavı için geri sayım başladı. 8 Nisan tarihinde kayıt heyecanıyla başlayan ve bu süre içinde kendi gruplarına ait 7 kitabı okuyan 6.081 üye, 18 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan sınavda dereceye girebilmek için yarışacak.

Zeytinburnu Okuyor Yarışmasında Final Zamanı
18 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan 9. Geleneksel Kitap Okuma Yarışması Sınavı, Merkezefendi, Seyitnizam ve Beştelsiz Bilgi Evleri üyeleri için Haluk Ündeğer Lisesi’nde; Sümer, Yeşiltepe, Yenidoğan – Gökalp ve Veliefendi Bilgi Evleri üyeleri için Faruk Timurtaş Ortaokulu’nda; I. ve II. Gruplar için sabah 10.00’da, III. ve IV. Gruplar için öğleden sonra 14.00’te yapılacak.
Katılımcılara okudukları 7’şer kitaptan toplamda 100 sorunun yöneltileceği çoktan seçmeli test yöntemiyle yapılacak sınavın süresi 120 dakika olarak belirlendi.

Sınava katılacak olan tüm yarışmacıların, sınav saatinden bir saat önce okul bahçesinde olmaları, sınava gelirken yanlarında sınav giriş kartlarıyla birlikte kendilerini tanıtan bir kimlik kartı bulundurmaları gerekmektedir.

Sınav sonuçlarına göre başarı göstererek ilk on dereceye girecek olan üyeler, katılım şartnâmesinde belirtilen para ödüllerinin sahibi olurlarken, ilk üç dereceyi alan üyeler para ödülünün yanı sıra ailelerinden iki kişiyle beraber 2 gece 3 gün sürecek olan “Kastamonu-Safranbolu- Amasra Kültür Gezisi’’ ne katılmaya da hak kazanacak. Dereceye giren katılımcılara Onur Belgesi ve ödülleri 25 Mayıs 2012 Cumartesi günü Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde (ZKS) saat 14.00’te gerçekleştirilecek törende takdim edilecek.
Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın bütün katılımcılara başarı dileklerini ilettiği konuşmasında “ Okumak ayrıcalıktır. Amacımız okuyan, okuduğunu hayatına ve çevresine yansıtan bir toplum oluşturabilmektir. Bu yıl 9.sunu gerçekleştirdiğimiz Kitap Okuma Yarışması’na katılan bütün Zeytinburnu’lu hemşerilerime başarılar diliyorum.” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34