banner32

Zeytinburnu Belediyesi ‘Kadın Meclisi’nden ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ Programı

Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir program düzenledi. Program öncesinde Gülin Yiğiter’in “Kadın Olmak” resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Sergi açılışına kadınlar yoğun katılım gösterdi. Açılışın ardından Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Korosu tarafından Türk müzik dünyasının unutulmaz eserleri seslendirildi.

Zeytinburnu Belediyesi ‘Kadın Meclisi’nden ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ Programı
 BAŞKAN ARISOY:  “KADINLARIN YÖNETİME KATILIMI ANLAMINDA ÖRNEK BİR BELEDİYECİLİK SERGİLİYORUZ

Zeytinburnu genelinde belediye olarak kadınların daha rahat yaşamasına özen gösterdiklerini belirten Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Zeytinburnu, kadınların yönetime katılımı anlamında diğer ilçelere örnek olabilecek potansiyele sahip. Bizim Kadın Meclisi’mizin tarihi epey eskiye dayanıyor. Biz de, Zeytinburnu Belediyesi olarak, kadınların yönetime katılması konusunda elimizden gelen desteği veriyoruz. Ayrıca kadınlarımızın daha rahat ve sosyal bir hayat yaşamaları için de belediye olarak elimizden gelen desteği veriyoruz. İlçemizde son olarak kadınlarımıza özel spor merkezlerimizi faaliyete geçirdik. Ben bu vesile ile hem kadınlarımızın, hem annelerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.

GÜLİN YİĞİTER: “ÇALIŞMALARIMIN ODAĞINDA HEP KADINLAR OLDU”

Fotoğraf Sanatçısı Gülin Yiğiter, “Böyle anlamlı bir günde sergimin olması gurur verdi bana. Zeytinburnu Belediyesi’ne katkılarında dolayı çok minnettarım. Sergi de yer alan fotoğrafların odak noktasında kadın teması var. Çalışan kadın ve portreler üzerine bir çalışma yaptım. Zaten sergiyi gezdiğiniz zaman onların yüzlerinden de bu ifadeleri görebilirsiniz.” Açıklamasında bulundu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34