banner32

Zeytinburbnuluların da Artık Sosyal Tesisi Var

Daha önce Sur Restoran olarak hizmet veren tesis yeniden dekore edilerek ek bina ile beraber aynı anda 250 kişiyi misafir edecek şekilde hizmete açıldı.

Zeytinburbnuluların da Artık Sosyal Tesisi Var
 İlk yemek belediye başkanı,meclis üyeleri ve basın mensuplarına verildi

Aralık ayı meclis toplantılarının birinci oturumundan sonra Ak Parti ve CHP Grubu meclis üyeleri ile beraber Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ve basın mensuplarının öğle yemeği ile tesis kapılarını açtı. 

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber


Yemekler Lezzetli, Fiyatlar Sosyal Tesise Çok Uygun,Çocuk Parkı Muhteşem

Zeytinburnu Belediyesi Halk Odaklı yeni bir hizmete daha başladı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın İstanbul Times Gazetesine şunları söyledi "Zeytinburnu halkı her şeyin en iyisine layık. Biz buraya daha önce özel sektöre vererek işletiyorduk. Ancak halkmızın yoğun olarak neden Zeytinburnu'nda bir sosyal tesimiz yok taleplerine seyirci kalmayarak eskiden Sur Restoran olarak hzmet veren yerimizi Zeytinburnu Belediyesi Bekgratkapı Sosyal tesisi olarak halkın hizmetine sunduk. Yemeklerimiz hijyenik bir ortamda en kaliteli ürünlerden üretilip halkımıza ikram edilecektir.  Fiyatlarımızı da çok makul bir syiyede belirledik. Ebeveynlerin yemek yerken çocuklarının gözleri önünde tamamı kanserojen madde içermeyen materyallerden yapılan çoçuk parkında oynamaları içinde çok güzel bir çocuk parkı yaptık. Tesisimiz hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
 
Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34