banner32

ZEYEDER “Birlik-Beraberlik Gecesi” Düzenledi

Zeytin, Ekokojik Yaşamı Planlama, Destekleme ve Geliştirme Derneği (ZEYEDER) Yönetim Kurulu Yenikapı, Kordon Restaurant’ta üyeleri ve misafirleri ile birlik-beraberlik ve tanışma gecesi düzenledi.

ZEYEDER “Birlik-Beraberlik Gecesi” Düzenledi
 Zeytinburnu’nda kısa bir süre önce kurulan Zeytin Ekokojik Yaşamı Planlama Destekleme ve Geliştirme Derneği,

Hüseyin BALABAN ( Başkan ), Salih Zeki DURMUŞOĞLU ( Başkan Yardımcısı ), Zehra ŞEKER ( Başkan Yardımcısı ), Mürvet ACAR ( Genel Sekreter ), Apdullah ŞAHİN, Nilay Fatma VATANSEVER, Hatice KORKMAZ, İlkay BİBER ve Mehmet ÖZDEN’den oluşan yönetim kurulu ilk ciddi toplantısını Yenikapı Kordan Restaurant’ta düzenledikleri tanışma ve dayanışma gecesiyle sergilediler.



Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN, CHP Zeytinburnu Meclis Üyesi Cengizhan BAHÇEKAPILI ve İlkay BİBER, CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Mimar Mustafa FAZLIOĞLU, CHP Zeytinburnu Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydınlar Ocağı Genel Sekreteri İş adamı -Siyasetçi Mimar Süleyman ULUOCAK, Alevi Dernekleri Federasyon Başkanı Av. Metin TARHAN, Semiha Şakir Huzurevi Yaşlılarını Koruma Derneği Başkanı Perihan AKGÜL, Zeytinburnusporlular Derneği Başkanı Muhsin KOÇ, ZEYÇED Başkan Vekili ve “Sevgi Grubu “Kurucusu Ali GÜNDÜZ, Duayen Gazeteci,ZEYÇED Genel Sekreteri ve ZEMAYDER Onursal Basın Sözcüsü Mehmet ALPAY, Pazarcılar Derneği Başkanı Mustafa BAŞARAN, Beştelsiz Mahalle Muhtarı Adem YAVUZ, ÇYDD Yönetim kurulu Üyesi Asuman DURMUŞOĞLU ve ZEYEDER Yönetim Kurulu Üyeleri, dernek üyeleri ile davetliler iştirak ettiler.

Açılış konuşması ardından, ZEYEDER Başkanı Mustafa BALABAN, Engin GİRBİR dernekle ilgili açıklamalarda bulundular. Aydınlar Ocağı Genel Sekreteri İş adamı-siyasetçi Mimar Süleyman ULUOCAK, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN, CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Mimar Mustafa FAZLIOĞLU dernek çalışmalarını destekleyen konuşmalarda bulundular…Murat AYDIN hiçbir siyasi konuşma yapmadan derneğin kurulmasının mükemmelliğini dile getirdi. Mustafa FAZLIOĞLU ise konuşmasının çoğunluğunu siyasi olarak nitelendirirken “ Mevcut Belediye Başkanı 3 dönemdir başkanlık yapıyor, artık yoruldu. Onu değiştirmek gerek “ sözleriyle konuşmasını noktaladı. Dernek çalışmalarında emeği geçenlere plaketlerini Mustafa FAZLIOĞLU, Av. Metin TAHAN ve Süleyman ULUOCAK verdiler. Bu seremoni ardından gece eğlencesi başladı ve neşeli bir şekilde sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34