banner32

Yeniden Refah Partisi Mevlid-i Nebi İçin Binlerce Kişiye Etli Pilav İkram Etti (VİDEOLU)

Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe başkanlığı Genel başkan yardımcısı Mehmet Altınöz, İstanbul il Başkanları Mustafa Doğan ve ev sahibi Zeytinburnu ilçe başkanı Mali Müşavir Onur Dolar'ın katıldığı Mevlid-i Nebi programı yapıldı. Abdullah süratli hocanın yaptığı duadan sonra binlerce kişiye etki pilav ve ayran ikram edildi

ZEYTİNBURNU İLÇESİNİN EN ÇOK HALKIN İÇİNDE OLAN PARTİSİ YENiDEN REFAH OLDU...İLK SELAMLAMA KONUŞMASINI İLÇE BAŞKANI MALİ MÜŞAVİR ONUR DOLAR YAPTI

“Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu ilçe başkanlığı olarak kısa bir süre önce 30 bin kişiye aşure ikramı yaparak muharrem ayının ve aşurenin önemini vurgulayarak çok güzel bir program yapmıştık.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 

Bugün de burada peygamber efendimizin dünya teşrifi münasebeti ile Mevlid-i nebiyi kutlamak üzere bir araya geldik.

Milli görüş olarak sürekli önce ahlak ve maneviyat diyerek siyasi çalışmalarımızı yapıyoruz.

Binlerce Zeytinburnulu hemşehrimiz ile Mevlid-i nebi münasebeti ile bir araya geldik. İstanbul il başkanımız sayın Mustafa Doğan genel başkan yardımcımız sayın Mehmet Altınöz ve Abdullah Süratli hocamız bizleri yalnız bırakmadıkları için hepsine teşekkür ederim. Bizi her programımızda yalnız bırakmayan Zeytinburnu halkımıza ve partimize ilgi duyarak üye olan 10 bin kişiye bir kez daha teşekkür etmek isterim.

Aslına konuşacak çok şey var ama İstanbul İl Başkanımız ve genel başkan yardımcımız aramızda onlara daha çok söz hakkı vermek adına ben konuşmamı kısa keserek siyasi büyüklerime mikrofonu emanet ederken bizleri yalnız bırakmayan siz basın mensuplarına teşekkür ederim “dedi.

YENİDEN REFAH PARTİSİ İSTANBUL İL BAŞKANI MUSTAFA DOĞAN İLK SEÇİMDE SADIKLARI OYLARIMIZ İLE PATLATACAĞIZ DEDİ …

Kısa süre bir önce İstanbul il başkanlığına atanan Mustafa Doğan ‘da partisin Zeytinburnu ilçe başkanlığınca düzenlenen Mevlid-i Nebi programının kalabalık ve heyecanlı olmasından dolayı çok memnun ve mutlu olduğunu ifade ettikte sonra şunları söyledi ”Öncelikle kurucu Zeytinburnu ilçe başkanımız sayın Onur Dolar ve yönetimin yapmış olduğu bu güzel Mevlid-i Nebi programından dolayı ilçe başkanımızı ve yönetimi canı gönülden kutlarım. Halkımızın İstanbul’un 39 ilçesinde partimize karşı gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok memnun ve mutluyuz.

Partimiz şu an hiç bir ittifakın içinde değil. Biz tek başımıza baraj sorunu olmadan seçime girip üzerimize düşenleri yaparak partimizi iktidar’a taşıyacağız inşallah. Partimize ilgi ve alaka gösteren halkımıza teşekkür ederim diyen il başkanı Doğan daha sonra ise 58 Bulvar Caddesi Emine İnanç Camisi önünde yapılan proğramdan sonra Merkezefendi Mahallesinde yapılan Mevlid-i Nebi programına katıldıktan sonra Yenikapı da yapılan Adıyaman Gümlerine katılmak üzere programdan ayrıldı.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ALTINÖZ OĞLU HAMZA İLE BERABER SIK SIK GELDİĞİ ZEYTİNBURNU’NDAN HEP MEMNUN AYRILDIĞINI İFADE ETTİ

Zeytinburnu ilçe başkanımız Onur Dolar ve yönetimin kısa bir süre önce 30 bin kişilik aşure ikram ettikleri programlarına katılmıştım. Bugün de burada Mevlid –i nebi münasebeti ile yaptıkları Etli pilav ikramında beraberiz.Halkımızın Partimize karşı gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok mutlu ve memnunuz. Genel başkanımız Dr.Fatih Erbakan şu an Karabük’te hepinize selamları var. Bizim hem İstanbul il başkanlığımız Zeytinburnu’nda hem Milli Görüşün Lideri merhum Prof.Dr.Necmettin Erbakan hocamızın kabri Zeytinburnu ilçesinde bundan dolayı yapılacak olan ilk seçimde partimiz burada birinci olmak zorunda diyerek ilçe yöneticilerine hedeflerini yüksek tutmalarını istedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34