banner32

Şehre Dönüşün En Renkli Festivali Bilkent Center'da Başkentliler İle Buluştu

Bilkent Center, Şehre Dönüş Festivali birbirinden özel etkinlikler ve renkli konserlerle Ankaralılara eğlence dolu keyifli bir festival yaşattı.

Şehre Dönüşün En Renkli Festivali Bilkent Center'da Başkentliler İle Buluştu

9-11 Eylül tarihleri arasında, Bilkent Holding’in önde gelen şirketlerinden Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Bilkent Center’da Şehre Dönüş Festivali gerçekleşti. Atölyeler, rengarenk stantlar ve eğlenceli konserler ile ziyaretçiler keyifli bir üç gün geçirdi.

Bez çanta, ahşap baskı, kalemlik, seramik figür, saksı, kolye ve anahtarlık boyama atölyeleriyle el becerilerine yönelik etkinlikleri ziyaretçileriyle buluşturan Bilkent Center Şehre Dönüş Festivali’nde düzenlenen renkli konserler oldukça ilgi gördü. Başkentlilere özel anlar yaşatan Şehre Dönüş Festivali’nin gördüğü ilgiden memnun olduklarını belirten Bilkent Center AVM Müdürü Ayhan Aytekin “Gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ve konserlerle, festivalin birinci gününden itibaren ziyaretçilerimizin yoğun ilgisi ile karşılaşmak bizi oldukça mutlu etti. Başkentlilerin şehre dönüşüne renk katmak ve ihtiyaçları olan birçok ürünü onlarla buluşturmak için düzenlediğimiz Şehre Dönüş Festivali’ne ilgi gösteren tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner

Tepe Emlak Yatırım A.Ş. Hakkında

25 yılı aşkın süredir Bilkent Holding çatısı altında yer alan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., Metro AG ve Carrefour gibi Avrupa'nın tanınmış şirketleri ile iş birliği yaparak bugüne kadar Türkiye'nin değişik bölgelerinde alışveriş merkezleri yatırımlarına imza atmıştır. Organize perakende sektöründe ilkleri başarmış ve birçok başarılı projeyi hayata geçirmiş olan Tepe Emlak Yatırım, deneyimli kadrosuyla, varlık yönetimi, alışveriş merkezi ve ticari alanlarda sürdürdüğü kiralama, mimari tasarım, proje yönetimi ve konsept danışmanlığı hizmetlerini yüksek profesyonellik ve uzmanlık seviyesi ile tek çatı altında toplamaktadır. Yenilikçi ve yaratıcı bakış açısıyla ziyaretçilerin içinde bulunmaktan keyif alacakları modern mekânlar yaratan Tepe Emlak Yatırım, hali hazırda İstanbul Anadolu Yakası’nda, 2002’den bu yana bünyesindeki ulusal ve uluslararası birçok marka ile en popüler alışveriş merkezlerinden biri olan TEPE NAUTILUS, Ankara’da kısa süre önce geçirdiği renovasyonun ardından 'Mutluluk Paylaştıkça Çoğalır' mottosuyla bünyesine gastronomi merkezi BİLKENT STATION’ı katarak ziyaretçilerine hem alışveriş yapıp hem de kaliteli zaman geçirebilecekleri yaşam alanları sunan BİLKENT CENTER, özgün mimarisi ve ilk açık hava konseptiyle Ankaralıların vazgeçilmez buluşma noktası, iş ve yaşam merkezi TEPE PRIME AVENUE, ulaşılabilir lokasyonu, rahat dolaşım alanı ile tercih edilen 365 AVM, AHLATLIBEL ATATÜRK PARKI, İzmir Körfezi’nin en güzel noktasında yer alan yarı açık konsepte sahip, şehrin ritmini ve eğlencesini içinde barındıran keyifli bir yaşam alanı İş GYO’ya ait EGE PERLA’nın varlık yönetimini yapmaktadır. İDO (İstanbul Deniz Otobüsleri) terminal ve gemilerindeki ticari alanlar ile İş Portföy Yönetimi A.Ş.’ye ait Manzara Adalar, Narcity ve Bilkent Üniversitesi ticari alanları için kiralama hizmeti vermektedir.

Kaynak: Zeytinburnu Times Haber Ajansı ( İTHA )

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34