banner32

Şehit Babası Karagözlü'nün Ziyaretçileri Eksik Olmuyor

İstanbul Fatih Vezneciler’de bombalı saldırı ile şehit olan çevik kuvvet Polisi Merhum Cihan Kadir Karagözlü’nün babası Zeki Karagözlü’nün ziyaretçileri eksik olmuyor. Mülki idare amiri Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban

Şehit Babası Karagözlü'nün Ziyaretçileri Eksik Olmuyor
Erbakan Vakfı Zeytinburnu İlçe başkanı ve Yönetimi şehit için dua ettiler

Erbakan Vakfı Zeytinburnu ilçe balkanı Onur Dolar, İlçe teşkilat başkanı Fatih Cansız, Eğitim den sorumlu balkan yardımcısı Saadetin Başaran, Gençlik kolları başkanı Enes Yılmaz, Merhum’un  Karabük Polis okulunda arkadaşları Gazetemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner başta olmak üzere kalabalık bir heyet Karagözlü ailesini ziyaret ederek sohbet etti ve merhurm şehit’in ruhuna hediye edilmek üzere  dua ettiler.

Zeki Karagözlü ise şunları söyledi; “Evladım Cihanım vatanı için şehit oldu. Allah devletimize zeval veremesin Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bütün devlet büyüklerimiz Şehitlerimizi unutmamaları bizi mutlu ediyor. Bugün İlçe kaymakamımız sayın Ali Taşkın Balaban bizi onurlandırdı bu tür ziyaretler ile devletimizin bizi unutmadığını  hissetmek bize güç veriyor. Allah herkesten razı olsun. Oğlumun emaneti torunumuz ile avunacağız. Allah bir can aldı bir can verdi. Allah’ın azmi karşısında ne diyebiliriz. Evladım ve diğer bütün şehitlerimizin mekanları cennet olsun" dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34