banner32

Şehadetlerinin 6.Yılında Kabri Başında Anıldı

Fatih İlçesinin Vezneciler semtinde 7 Haziran 2016 yılında Çevik Kuvvet araçlarının geçişi sırasında düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Zeytinburnu’nun evlatları Kadir Cihan Karagözlü ve Gökhan Topçu Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Yıldırım’ın ve şehit yakınlarının katılımı ile Edirnekapı şehitliğinde yapıldı.

Şehadetlerinin 6.Yılında Kabri Başında Anıldı

ACILARI BUGÜNKÜ GİBİ TAPTAZE

Edirnekapı Polis şehitliğinde 7 Haziran 2022 saat 12’de başlayan anma proğramına ilşk olarak saygı duruşu akabinde Kur’an-ı Kerim ve dua edilmesi ile devam eden anmaya daha sonra protokol üyelerinin kabirlere karanfil bırakması ile deva etti.

Şehit babası Zeki Karagözlü,ve annesi Mükerrem Karagözlü ve İstanbul Times Gazetesinden Hüseyin Çetiner’e şunları söylediler ”Evladımızı bu ülke için şehit verdik.Elbette şehit babası ve annesi olmak herkese nasip olmaz.Ancak ne olursa olsun ciğerparemiz biricik evladımız oğlumuz Kadir Cihanımız‘ı bundan tam 6 sene önce şehit verdik. Acımız elbette ilk günkü gibi taze. Acımızı hafifleten en önemli şey devletimizi biri hiçbir zaman unutmaması oluyor.

Bugün de acımızı paylaşmaya gelen Zeytinburnu kaymakamımız sayın Zekeriya Güney ve İlçe Emniyet Müdürümüz sayın Murat Yıldırım başta olmak üzere MHP Zeytinburnu ilçe başkanı Habip Kapıcıoğlu’na,Meclis üyesi Reşat Ok’a,Yeşiltepe Mahalle muhtarı Nadiye Polat’a,Asuman Sula Durmuşoğlu’a, İstanbul Times Medya Grubu imtiyaz sahibi ve Geleceğim Zeytinburnu Platformu kurucu başkanı Hüseyin Çetiner başta olmak üzere bizi anma programında yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ederi şeklinde konuştular.

Şehit abisi Yasin Hakan Karagözlü’de gerek şehitlikte gerekse de Zeytinburnu ülkü ocaklarında okunan Kur’an ve mevlüdü tertipleyen ülkü ocaklarına teşekkür etti.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34