banner32

Saadet Partisinin İftarında Samimiyet Ve Kardeşlik Hakimdi (VİDEOLU)

Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe başkanlığı ilçede bulunan sivil toplum kuruluşu başkanlarını,mahalle muhtarlarını,Siyasi parti ilçe başkanları,meclis üyelerini ve bir çok kişiyi aynı iftar sofrasında bir araya getirdi.

Saadet Partisinin İftarında Samimiyet Ve Kardeşlik Hakimdi (VİDEOLU)

SAADET PARTİSİ ZEYTİNBURNU İLÇE BAŞKANI İŞ İNSANI LEVENT ÇOTUK YAPTIĞI SELAMLAMA KONUŞMASINDA MUHALFETTEKİ SON İFTARIMIZ DEDİ…

Sevgili Zeytinburnulu hemşerilerim kıymetli il başkan yardımcım, değerli misafirlerimiz. Hepinizi Allahlın selamıyla selamlıyorum hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Cumhuriyetimizin 100. ramazan ayı mübarek olsun. Cenab - ı Allah nice yüzyıllarda daha ramazan ayına erişmeyi vatanımıza milletimize nasip etsin inşallah.

Öncelikle, hayra motor - şerre fren olmak için gecesini gündüze katan ve bu iftar programı organizasyonunda gayret gösteren tüm saadet partisi Zeytinburnu ilçe teşkilatlarına huzurlarınızda teşekkürü bir borç biliyorum.

Zeytinburnu insanlarımız çok hoş görülü çok barışçıl ve komşuluk ilkelerine sımsıkı bağlı bir arazi oluşturmaktadır. Her yerden, her memleketten insanını bağrına basmış ama kendine has kriterlerini de koymuş olan Zeytinburnu’muz, yukarılardan gereksiz ne kadar hamaset zehirleri dökülürse dökülsün, kendi arazisini temiz tutmuştur, kendini her şartta muhafaza etmeyi başarmıştır.

Birlikte yaşama kültürünü en güzel şekilde başarmış Zeytinburnu’muzun

Değerli siyasi parti temsilcilerimiz, ….

- CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan

- İYİ PARTİ Zeytinburnu ilçe başkanı Erdinç Bayraktar

-Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Onur Dolar

- Gelecek Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Veysi Doğan

- Demokrat Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Servet Hacıahmetoğlu

Canımız ciğerimiz muhtarlarımız, ….

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34