banner32

Recai Memiş: Köy Derneğinden İl Derneğine

Yıllar Önce Zeytinburnu Sümer Mahallesinde Kutluca Köyü derneği olarak kurduğu Derneği daha sonra ilçede Ordulular Derneği olmaması nedeni ile daha da büyüterek Derneği tüm Ordululara hitap edecek boyuta getiren Recai Memiş hem kendi derneğinde hem de ZEYDEF’te güzel işlere imza atmaya devam ediyor.

Recai Memiş:  Köy Derneğinden İl Derneğine
 Ordulular Derneği Yöresel Günlerde de Dikkat Çekti


30 Eylül ile 9 Ekim 2016 tarihleri arasında Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanında yapılan 13.Yöresel günlerin dikkat çeken derneklerinden biriside hiç şüphesiz ki Recai Memiş’in başkanı olduğu Zeytinburnu Ordulular Derneği oldu. Derneğin standı 10 gün boyunca ziyaretçiler ile  doldu taştı.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Recai Memiş Gazetemize “Dernekler Çok Önemli Dedi”


Zeytinburnu  Ordulular  Derneğinde güzel işlere imza atan dernek başkanı Recai Memiş Aynı zamanda Zeytinburnu Dernekler Federasyonun’da da güzel çalışmaları ile dikkat çekiyor. Memiş 13.Yöresel Günler ile alakalı da şunları söyledi “Zeytinburnu Belediyemiz 13 yıldır Yöresel Günleri yapıyor. Murat Aydın ve çalışma arkadaşlarına bizleri de bu projeye dahil ettikleri için  teşekkür ediyorum. Her yıl Yöresel günler biraz daha gelişiyor. Bu sene kapalı olan stant yoktu. Bütün Dernekler her gün güzel etkinlikler yaptı. Gerek Belediye yönetimi gerekse ZEYDEF olarak bizlerin işi sıkı tutması ile bu sene daha verimli bir çalışma yaptık diye düşünüyorum. Belediye başkanımız Sayın Murat Aydın’a,yardımcısı Gönül Demirel’e ve Sosyal işler müdürü Sami Ünlü başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ayrıca Tanıtım filimleri’de  çok  yararlı ve güzel oldu” dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34