banner32

Murat Aydın Zeytinburnu'na veda etti

1999'dan 2019' a kadar Zeytinburnu'na Belediye başkanı olarak hizmet eden Murat Aydın İBB 1453 Çırpıcı Sosyal tesislerinde kuruluştan bu güne kadar Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığında partiye hizmet edenler ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ve ilçenin önde gelenlerinin katıldığı Başkanın veda yemeği duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Murat Aydın Zeytinburnu'na veda etti
Başkan bütün katılımcılar ile teker teker fotoğraf çekip basılı olarak takdim etti

Salonun girişinde kurulan platformun önüğnde duran başkan Aydın katılımcılar ile teker teker fotoğraf çektirip veda yemeğinde 750' den fazla kişiyle birlikte çektirdkleri fotoğrafı hediye ederek yüzlerce eve girmiş oldu.    
Başkan duygu dolu bir konuşma yaptı 

"Öncelikle davetimize icabet edip buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim.

Hayatım boyunca ülkem ile alakalı hayallerim oldum. Hiç bir zaman başkan olayım Milletvekili olayım gibi bir düşüncem olmadı.

Ama 13  yaşından beri  ülkem için hayallerim oldu halende hayallerm var. Akrabalarım Almanya'da çalışıyordu. 
Gedikleri zaman ses kayıt eden teyipler vardı bir gün bizde de neden bunlar olmasın diye düşünürdüm. 
Bundan 30-35 sene önce Avrupa ülkelerinde olan bir çok şey bizde de olurmu diye hayallerim vardı. 
Rabbim bundan tam 20  sene önce hiç  aklımda yok iken Zeytinburnu'na Belediye başkanı olarak hizmet etmeyi nasp etti.  

Beykoz ve Zeytinburnu hizmette yarışacak inşallah 

Murat Aydın Cumurbakanımız bize 31 Mart 2019'da yapılacak yerel yönetim seçimlerine Beykoz adayı olmamızı uygun buldu biz de üzerimize düşen ne var ise yapmaya ve İstanbul'un en güzel ilçelerinden birisi olan Beykoz'u hak ettiği yere getirmek için gece gündüz çalışacağız. 20 sene önce Zeytinburnu'nda Belediyeyi kazandığımız zaman çalışanların maaşı bile ödenemiyordu. 

Şimdi ilçede 3  tane kültür merkezi,yeni okullar ve camiler başta olmak üzere  biz hayatın her alanında eserler ürettik. Zeytinburnu halkı yaptığımız çalışmaları yakından biliyor. 

Beykoz'a 20 senelik belediye tecrübemle geliyorum. ilçemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Beykoz halkının desteği ile belediye başkanı seçildiğim an sorunlara hemen eğilip halkımızın rahatı ve huzuru için çalışacağım dedi.

Ömer Arısoy tam bir hizmet adamıdır   

Ben Zafer bey ve Gökhan bey'e aday olun dedim. Ömer Arısoy Kültür bakan yardımcısı idi. Cumhurbaşkanımız Ömer beye sen Zeytinburnu adayı olacaksın dedi. 

Ömer  bey çok istekli olmamasına rağmen aday olarak açıklandı.  Zeytinburnu ilçesinde Türkiye'ye örnek olan

Bilg
i evleri projesinin mucidi sayın Ömer Arısoy'dur dedi. 

Başkan Aydın, Ömer Beyi siz Zeytinburnu halkına,hepinizi de Allah'a emanet ediyorum dedi.

Başkan Aydın Geleceğim Zeytinburnu Platformunun hayalini Kanada ve Japonya örneği ile özetledi  

Başkan Aydın yıllar önce ilk İstanbul'a geldğim zaman Avrupa olan bir çok şey bizim ülkede de olsun hayalim vardı. Bugün ise  hayllerim halen var ama bu sefer de tam tersine. 

Mesela bir Japon veya Kanadalı bir turist veya bir Japon Turist'in Zeytinburnu ve Beykoz'a gelip para harcayarak döviz bırakmasını arzuluyorum diyerek  Geleceğim Zeytinburnu Platformu'nun 2016 yılında yapğtığı çalışmalar ile ilçedeki tarihi mekanların yerli ve yabancı turzime tanıtılması için başlatmış olduğu çalışmaların bir benzerine konuşmasında değindi.

Kaynak. İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34