banner32

Malatyalılardan Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan'a Ziyaret (VİDEOLU)

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneği başkanı Suat Sarıkaya ve yardımcısı Hüseyin Çetiner yönetim kurulu üyesi Cengiz Kaçar ve Eğitim Komisyonu başkanı aynı zamanda Zeytinburnu Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Sabiha Şahin Kaykı ile beraber Kısa bir süre önce son kararname ile Zeytinburnu'na atanan kaymakam Ercan Turan'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinı ilettiler.

İLÇEMİZİN, KÜLTÜR SANAT VE ŞAİR RUHLU BİR KAYMAKAM'A İHTİYACI VARDI...

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneği başkanı Suat Sarıkaya yardımcısı Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner,Yönetim kurulu üyesi iş insanı Cengiz Kaçar, derneğin Eğitim komisyon başkanı aynı zamanda Zeytinburnu Güzel Sanatlar Liesi Müdürü Sebiha Şahin Kaykı'dan oluşan heyet kısa bir süre önce Zeytinburnu ilçesine atanan Kültür sanat ve şairlik yönü ağır basan halk odaklı çalışmaları ile tanınan çiçeği bunrunda Zeytinburnu kaymakamı Ercan Turan'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

KAYMAKAM TURAN : 15 SENE MALATYA' DA GÖREV YAPARAK HİZİMET YAPTIM BEN BİR NEVİ MALATYALI SAYILIRIM DEDİ

Dernek başkanı Suat Sarıkaya ve yönetimini samimi ve içten bir ortamda karşılayan çiçeği burnunda Zeytinburnu kaymakamı Ercan Turan şunları söyledi: "Kamu görevimin önemli bir kısmını Malatya'da yaptım. Çelikhan her ne kadar Adıyaman'a bağlı olsa da iş ve işlemleri Malatya ile oluyor. Daha önce Malatya Arapgir'de kaymakamlık yaptım. Ahmet Çakır'ın başkanlığı dömeminde Malatya Büyükşehir Belediyesinde Genel sekreterlik yaparak toplamda 15 sene Malatya'ya hizmet ettim. Çiçeği burnunda Zeytinburnu kaymakamı olarak bugün Zeytinburnu Malatyalılar Derneği olarak beni ilk ziyaret eden dernek olmanızdan dolayı çok memnun ve mutlu oldum diyerek duygu ve düşüncelerini ifade eden kaymakam Turan hep beraber ilçemize katkı sunmaya devam edelim" dedi.

Zeytinburnu Tüm Malatylılar Dernek başkanı Suat Sarıkaya ise şunları söyledi "Sayın Kaymakamımız Ercan Turan daha önce doğduğum ilçe Malatya Arapgir'de kaymakamlık yapmış. Bugün ise yıllardan beri ekmeğini yediğimiz ve suyunu içtiğimiz Zeytinburnu ilçesine atnamış olması bizi mutlu ediyor. Biz dernek olarak kaymakamımızın her türlü faydalı ve yararlı işlerinde yanında olacağız.Yeni görev yeri hayırlı ve uğurlu olsun şeklinde konuştu"

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34