banner32

Malatyalılardan Mavi Umut Eğitim Kurumlarına Ziyaret

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek (ZEYMADER) Yönetimi hemşehrileri olan Mavi Umut Eğitim Kurumları Kurucusu Eğitimci Şahmerdan Tunç'u ziyaret etti.

Malatyalılardan Mavi Umut Eğitim Kurumlarına Ziyaret
Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek başkanı Suat Sarıkaya Şahmerdan Tunç'un Başarıları ile Gurur Duyuyoruz Dedi

Dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri hem kısa süre önce hayatını kaybeden babası Cahit Tunç için taziye dileklerini sundular hem de fikir alışverişinde bulundular.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Mavi Umut Eğitim Kurumlarının sahibi Şahmerdan Tunç yaptıpı kısa konuşmada şunları söyledi "Eğitim konusunda çok iyi bir yerdeyiz. Ana sınıfı,Etüt Merkezi ve Ortaokullarımızda eğitim alan öğrencilerimizin  sınavlarda aldıkları başarı oranları bizi mutlu ediyor. Sizin gibi dostlarımızın da kendi kurumları gibi görüdkleri Mavi  Umut'a sahip çıkmaları da bizi ziyadedi ile mutlue diyor" dedi.  

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek Başkanı Suat Sarıkaya'da Şahmerdan Tunç bizim gururumuz dedi

Dernek başkanı Suat Sarıkaya'da yaptığı konuşmada şunları söyledi "Şahmerdan Hocamızın babası Merhum Cahit Tunç'un cenaze namazına katılmıştık. Allah mekanını cennet eylesin. Ancak bir türlü taziyesi için hocamızı dernek olarak ziyaret edememiştik. Bugün Hem Merhum Cahit Tunç'un taziyesi yapmak hem de  hocamız ile kısa bir hasbihal etek için kendisini Mavi Umut Eğitim Kurumları Ortaokul kımsında ziyaret ettik. Allah işlerini rast götürsün. Bütün öğrencileri hedeflerini tuttursun demek isterim. Biz de dernek olarak Zeytinburnu'nda bulunan bütün hemşehrilerimizi zirayet ederek birlik ve beraberliğimizi muhafaz etmek adına elimziden gelen çalışmaları yapıyoruz. İnşallah  çok yakın bir süre içinde Şahmerdan hocam da bizim üyemiz olacak" dedi.  

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34