banner32

Malatyalılar Yöresel Günleri Değerlendirdi

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneği bu sene 16.yapılan Yöresel günlerde kültürlerini en iyi şekilde temsil ettiler. 28 Eylül ile 6 Ekim 2019 tarihleri arasında 15 Temmuz Meydanında yapılan etkinliğin ilk günü Doğu Anadolu Bölgesi ile başladı. Kapanış ise Karadeniz bölgesi ile yapıldı.

Malatyalılar Yöresel Günleri Değerlendirdi

Zeytinburnulular Malatya kayısısını tatma imkanı buldu

Yöresel günlerin bitiminden bir gün sonra dernek merkezinde Başkan Suat Sarıkaya Başkanlığında yapılan toplantıda 16.Yöresel günlerde yapılan çalışmalar masaya yatırıldı.

Akabinde gelecek sene yapılacak olan 17.Yöresel günlerde bu sene eksik olan kısımların tamamlanması konuşuldu.

Başkan Sarıkaya Emeği geçen Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a,Sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcısı Hurşut Bekaroğlu’na, Sosyal İşler müdürü Sami Ünlü, ZEYDEF başkanı Mehmet Çakır başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Söz alan Dernek başkan yardımcısı Hüseyin Çetiner ise” her zaman daha iyisi mümkün ancak Malatyalılar olarak bizim standımız her akşam doldu taştı. Malatyaspor ve Malatya Sivil Toplum Kuruluşları Başkanı iş adamı Adil Gevrek, Malatya Dernekler Federasyonu Başkanı Yılmaz Durmuş başta olmak üzere çok sayıda Malatyalı sivil toplum kuruluşu başkanı ve seçkin hemşehrimiz 9 gün boyunca bizi yalnız bırakmadı. Başta Dernek başkanımız Suat Sarıkaya olmak üzere bütün yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ve hemşehrilerime teşekkür ederim” dedi.

Diğer Dernek yönetim kurulu üyeleri de değerli fikir ve düşüncelerini toplantıda gündeme getirdiler.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34