banner32

GÜNDEM’in Konuğu Arzu Sidal oldu

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’in www.istanbultimes.tv de hazırlayıp sunduğu GÜNDEM programının konuğu Mardin Derneği kadın Kolları Başkanı ve Ak Parti İstanbul İl kadın kolları Yönetim kurulu üyesi Arzu Sidal oldu.

GÜNDEM’in  Konuğu Arzu Sidal oldu
Arzu Sidal Gündem de STK ve siyasi çalışmalarını anlattı

çok renkli bir sohbete sahne olan programda Çetiner’in sorduğu sorulara içtenlikle cevap veren Arzu Sidal  İş adamı Ahmet Fuat Bodur’un başkanı olduğu dernekte kadın kolları başkanı olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek iddia ediyorum  dernek içinde  en aktif ve verimli çalışmalar yapan ilk 10 dernek içinde yer aldığımızı düşünüyorum dedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Sidal Ak Parti İstanbul İl kadın kollarından da çok saygı duyduğu kadın kolları başkanı Av.Şeyma Döğücü ile beraber çalışmanın kendisini çok mutlu ettiğini  söyledi. İlden kendisine Bağcılar ilçe sorumluluğu verildiğini Ak Parti Bağcılar Kadın kolları başkanlığının düzenlemiş olduğu programlara katıldığını ifade ededen Arzu Sidal sivil toplum kuruluşlarında görev yaptığınız zaman ister istemez eşinizi ve çocuklarınızı  ihmal edebiliyorsunuz. Biz de ülkemizin geleceği ve dolayısıyla çocuklarımızın ve torunlarımızın daha iyi bir ülkede yaşaması adına elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz.

Burada sizin aracılığınız ile Mardinlileri en iyi şekilde temsil eden derneğimizin sayın başkanı Ahmet Fuat Bodur’un zamanını ve parasını harcayarak yaptığı  başarılı çalışmalarından dolayı kendisini kutlamak isterim diyerek sözlerini bitiren Sidal İstanbul Times Yayın Grubu da hem dernek hem de parti çalışmalarımızda bize hep destek oluyor sizlere de çok teşekkür ederim dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34