banner32

Gelişiniz Güle Güle, Gidişiniz Güle Güle Müftü bey

Zeytinburnu’ na atandığı 2008’den bu yana gerek idaresi altında çalışan cami hocaları ile gerekse de Cami dernek idaReleri ile kurduğu samimi ve içten çalışması ile güzel bir birlik ve beraberlik ruhu oluşturan Zeytinburnu Müftüsü onuruna veda yemeği verildi.İstanbul Times TV de çok izlenen dini programlar yapan Konuk' un İstanbul' dan ayrılıyor olması büyük bir kayıp olarak değerlendiriliyor.

Gelişiniz Güle Güle, Gidişiniz Güle Güle Müftü bey
Çağteks Tarihi günlerinden birisine tanıklık etti

Zeytinburnu kaymakamı Ufuk Seçilmiş,Askerlik Şube başkanı ve garnizon komutanlıpğı temsişlcisi yarbay Ali Koluaçık,Eski İstanbul İl Müftüsü Prof.Dr.Mustafa Çağırıcı,mevcut İstanbul il müftüsü Doç Dr.Rahmi Yaran,Zeytinburnu ilçe emniyet müdürü Gürkan Bakkal, MHP Zeytinburnu Belediye başkan adayı Av.Fethi Ahmet Alparslan,Zeytinburnu Sosyal Hizmetler Müdürü Kıymet Toker ve yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere çok sayıda kişi Müftü Yusuf İzettin Konuk onuruna verilen veda yemeğine katıldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Müftü Bey Gazetemiz İmtiyaz sahibine plaket verdi

Zeytinburnu Müftüsü Yusuf İzzettin Konuk görev yaptığı süre zarfında çalışmalarını kamuoyuna duyuran ve merkezleri Zeytinburnu ilçesinde bulunan medya mensuplarına plaket verdi.İstanbul Times yayın Grubunun plaketini Gazetemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner’e müftü Konuk takdim metti.Gecede Tayla Demirelli,Mehmet Alpay ve Osman İslam’ a da plaket takdimi yapıldı.  

Müftü Konuk hakkında konuşma yapan herkese güzel şeyler söyledi

İstanbul’un eski ve yeni müftüleri Çağırıcı ve Yaran’ın yanı sıra Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş başta olmak üzere konuşma yapan herkes Yusuf İzzettin Konuk’un üstün vasıflarını sayarken duygu adamı Konuk’un ağlaması salondaki herkesi hüzünlendirdi.

Finali Müftü Konuk yaptı

Gecenin son konuşmasını hatipliği ile ön plana çıkan Müftü Yusuf İzettin Konuk yaptı. Hakkında yapılan övgü dolu sözleri hak etmezse de kendi hakkında güzel duygular besleyen eski amirleri olan iki İstanbul İl müftüsünün sözlerine teşekkür eden Konuk. Görev yaptığı her yerde arkasında güzel ve hiç bir zaman bitmeyen dostluklar bıraktığını ifade ederek Devletimiz bize nerede görev  verirse biz orada görev yaparız. Şu an bize Mersin Müftü yardımcılığını uygun bulmuşlar biz de nefesimiz yettiği kadar bu seferde orada da Yörük çadırları dahil görev olan her yerde vazifemizi yapacağız. Bugün kadar istemeyerek de belki kalbini kırdığım dostlarım olmuş olabilir. Lütfen hakkınızı helal edin dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34