banner32

Eğitimci Akbay'dan Gazetemize ziyaret

35 yıllık Eğitimci Abay Ortaokulu eski Müdürü Sevim Akbay Gazetemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner'i ziyaret ederek eğitim,siyaset ve ülke siyaseti hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Eğitimci Akbay'dan Gazetemize ziyaret
Ziyaret'e ABD'den gelen misafirimiz Akademisyen Adam Çetiner'de katıldı 

35 yıllık eğitmci ve 25 yıllık okul  müdürü Sevim Akbay gazetemizin imtiyaz sahibi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner ile eğitim,siyaset ve ülke meseleleri hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi  / Özel Haber 

Sevim Akbay z
iyarette şu konuşmayı yaptı "İstanbul Times yayın grubu olarak genel merkeziniz Zeytinburnu ilçesinde. Ben de 35 yıllık eğitim hayatımın büyük bölümünü bu ilçede yaptım. Her ne kadar Milli eğitim bakanlığında resmi olarak emekli olmuş olsak da gazetecilikte olduğu gibi eğitimcikilte de emeklilik yoktur.

Bizim mesleğimiz beşikten mezara kadar devam eden bir süreci kapsıyor. Okul da filli olarak görevimiz bitsede eğitimcilik hizmetimiz değişik şekillerde devam ediyor. Bugün buraya da hem sizleri ziyaret etmek hem de geleceğimiz olan çocuklarımız için neler yapabilirizi konuşmaya geldim. Önümüzdeki süreçte yerel  basın ile birlikte bazı çalışmalar yapacağız inşallah sonuçları da güzel olur"
dedi.

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner ise ziyaret nedeni ile şunları söyledi ;

"Gelişim ve Değişim Tarihi içinde Zeytinburnu"
isimli kitabımı yazarken de bu ilçe merkezli medya sektöründe hizmet verirken de Sevim Akbay'ın adını ve hizmetlerini çok yerde duydum.

Kendisi sorun değil çözüm üreten bir yapıya sahip. Kendisinin dediği gibi Eğitim işi beşikten mezara kadar devam eden bir konu. Hocam'ın öğrenci ve gençlerle alakalı bir  çalışması var.

Şu an burada bahsetmek istemiyorum ama inşallah bir platform şeklinde verecekleri hizmet ile güzel işler yapacaklarına olan inancım tamdır. Ben de hocamın destekçisi  olacağım. Bugün bizi ziyaret etmesini de çok önemsiyorum. Hocam'a bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum"
dedi.

ABD'den ziyaretçimiz Adam Çetiner'de Akbay heyecanlı ve istekli tespiti önemli idi 

ABD
 de akademisyenlik yapan  Adam Çetiner'de Akbay'ın ziyareti esnasında bizi ziyaret ettiği için konuşmamıza dahil olduğundan dolayı eğitimci Sevim Akbay'ın ülke meselelerine karşı duyarlı ve istekli olduğunu ifade ederek heyecan ve şevk bir işin yarısıdır. Ben bu heyecan ve şevk ile çok şeyin yapılableceğine inanıyorum. Sevim Hocanın gençler ve öğrenciler ile alakalı yapacağı çalışmanında hayırlara vesile olmasını dilerken inşallah hedef ve beklentilerine ulaşır diyerek güzel duygu ve düşünceleri ile eğitimci Akbay'a başarılar diledi.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 







YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34