banner32

Diğital Toplantılar Yaygınlaşıyor

İş adamı Ahmet Fuat Bodur’un kurucu başkanı olduğu Doğu Ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği de COVİD 19 ‘dan dolayı EVDE KAL Türkiye söylemine uygun olarak bu haftaki toplantısını Tele Konferans yöntemi ile yaptı.

 Diğital Toplantılar Yaygınlaşıyor

Toplantının önemli konukları vardı. Ak Parti önceki dönem Milletvekili yazar Metin Külünk, Barolar Birliği Başkanı Mustafa Korhan ‘da katıldı.

Dernek Başkanı A.Fuat Bodur Külünk ve Korhan’a toplantılarına katılı yönetim kurulu üyelerine seslendikleri için  iki konuğuna  teşekkür etti.

Bodur akabinde yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına Sağlık bakanlığımızın ve hükümetimizin evde kal kararına destek vermeleri ve kendilerinin de evde kalmalarını istedi.

Bodur sözlerini şu şekilde tamamladı: “Sağlık Bakanınız Sayın Dr. Fahrettin Koca ve  Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın VOVİD 19’dan daha az hasar ile atlatılması adına yaptıkları çalışmaları takdir ile karşılıyoruz. Biz Dernek olarak her zaman hükümetimizin yanındayız ve biz de herkese bu sıkıntı geçene kadar evde kalın diyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34