banner32

CHP Zeytinburnu Belediye Başkan A.Adayı Uluocak Giresun Derneğini Ziyaret Etti

CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Süleyman Uluocak Zeytinburnu Tüm Giresunlular Derneğini Ziyaret Ederek dernek yönetimi ve üyelerle sohbet etti.

CHP Zeytinburnu Belediye Başkan A.Adayı Uluocak Giresun  Derneğini Ziyaret Etti

MİMAR SÜLEYMAN ULUOCAK HEP HALKIN İÇİNDE

Zeytinburnu halkının içinde olan bir kişilik Mimar Süleyman Uluocak mimarlık ofisinin kapısı açık olduğu sürece adeta bir ziyaretgah gibi hiç bir zaman boş kalmaması ile ün yapan bir yere sahip. Çoğu zaman işini yapabilmek için ofisinin keypenklerini çekerek çalışmak zorunda olan CHP Zeytinburnu ve İBB meclis üyesi Mimar Süleman Uluocak 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler seçiminde CHP Zeytinburnu adayı olmak için aday adaylık başvurusunu yaptı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi - Mehmet Osmanoğlu 

ADAY ADAYLIĞI SÜRECİNDE BİLE ZAMAN KAYBETMEDEN ESNAF  VE STK. ZİYARETLERİNE BAŞLAYAN ULUOCAK BU SERER DE ZEYTİNBURNU'NUN ÖNEMLİ BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞU OLAN TÜM GİRESUNLULAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Mimar olması nedeni ile şu an Zeytinburnu halkının en çok ilgi duyduğu kentsel dönüşüm konusunda sorulan soruları yaıtlayan Süleyman Uluocak ilçede bulunan sivl toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2023, 17:26

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34