banner32

Berna ve Orkun'un düğünü muhteşem oldu

Gelinin Annesi Fatma, babası Şahin,Damadın annesi Nadiye,Babası Alaattin Polat misafirlerini kapıda karşıladılar. Zeytinburnu Yeşiltepe Mahalle Muhtarı , Geleceğim Zeytinburnu Platformu Yönetim Kurulu üyesi,İstanbul Muhtararı Federasyonu Yönetim kurulu üyesi ve Zeytinburnu Dayanışma Derneği Başkanı Nadiye Polat Polis memuru olan oğlu Orkun'a Muhteşem bir düğün yaptı.

Berna ve Orkun'un düğünü muhteşem oldu
Nikahı Belediye başkanı kıydı,şahitliğini ise bakan yaptı  

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın kıydığı nikahın şahitleri ise İçişleri bakanı Süleyman Soylu,İstanbul Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler ilçe başkanı Umut Özkan ve İstanbul Muhtarlar Federasyonu başkanı Selami Aykut oldu.

Nikahı kıyan Murat Aydın cüzdanı içişleri  bakanı Süleyman Soylu'ya takdim etti. Bakan soylu cüzdanıgelin Berna (Bal) Polat'a  vermeden önce şunları söyledi "Öncelikle Bal ve Polat ailelerinin değerli misafirlerini saygılarımla selamlıyorum. Genç çifrlerimize bir ömür boyu mutluklar dilerim. Cumhurbaşkanımızın  dediği gibi en az 3 tane evlat bekliyouz. Anne ve babalarınız torun sevmek ister. Evlenme cüzdanını kızımıza emanet diyorum. Kızımızı da Orkun oğlumuza, her ikisini de Allah'a emanet ediyorum  şeklinde konuştu"

Damadın annesi Nadiye Polat Şunları söyledi

"Evlatlarımızın nikahını kıyma lütfunda bulunan Zeytinburnu Belediye başkanımız sayın Murat Aydın'a, yoğun işleri içinde evlatlamızın nikah şahidi olma mutluluğunu bize yaşatan İçİşleri bakanımız sayın Süleyman Soylu ve eşine, İstanbul Emniyet Müdürümüz sayın Mustafa Çalışkan ve eşine,Esenler Belediye Başkanımız sayın Mehmet Tevfik Göksu'ya, Ak Parti Esenler ilçe başkanı Umut Özkan'a, Muhtarlar Federasyonu başkanı Selami Aykut'a,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Sayın Selami Delibalta'ya,CHP Zeytinburnu ilçe başkanı sayın Metin Doğan'a, Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Dr. sayın Mikail Kabak'a, Zeytinburnu 3.Dönem Belediye başkanı Dr.Adil Emecan'a,AK  Parti 2.Dönem ilçe başkanı Bahattin Ünver'e, Mimar Süleyman Ulucak'a, Geleceğim Zeytinburnu Platformu kurucu başkanı Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'e,İş adamı Ahmet Fuat Bodur'a,Salih Zeki Durmuşoğlu'na, Asuman Durmuşoğlu'na, Mahalle muhtarlarımıza, ve meclis üyelerimiz başta olmak üzere mutlu günümüzde her iki aile adına bizleri yalnız bırakmayan bütün davetlilere teşekkür ederek yer darlığından dolayı davet edemediğimiz  veya düğün telaşında davetiye vermeyi unuttuğumuz dostlarımızın affına sığınıyouz şeklinde konuşan Nadiye Polat herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Gelin Berna ve Orkun Polat'da mutlu günlerinde nikahlarını kıyan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve nikah şahitleri  başta olmak üzere herkese teşekkür ettiler.

Zeytinburnu Polis Konuk evi davet salonunda yapılan düğüne yüzlerce seçkin davetli katıldı.
İstanbul Times Yayın Grubu olarak genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34