banner32

Behice Nine, 145 Metrelik TV Kulesi'ne Çıktı

Büyükçekmece Belediyesinin kültür turlarına katılan 87 yaşındaki Behice nine, 145 metrelik TV Kulesi'ne çıkınca heyecanlı anlar yaşadı.

Behice Nine, 145 Metrelik TV Kulesi'ne Çıktı
Büyükçekmece Belediyesi'nin kültür turlarına katılan 87 yaşındaki Behice nine, 145 metrelik TV Kulesi'ne çıkınca heyecanlı anlar yaşadı.
Büyükçekmece Belediyesi'nin düzenli aralıklarla sürdürdüğü kültür turlarına önceki gün bir yenisi daha eklendi. Akbelde, Mimaroba ve Sinanoba'da yaşayan kadınlar için düzenlenen organizasyonda, mimarisiyle Türkiye'nin gündeminde yer alan Sancaktar Cami gezildi. Büyükçekmeceli kadınlar, buradan da belediyenin servisleriyle Büyükçekmece manzaralı TV Kulesi'nde düzenlenen öğle yemeğinde buluştu. Her yaştan Büyükçekmeceli kadınların oluşturduğu yaklaşık 750 kişinin arasındaki Behice Kazar ise kalabalığın ilgi odağı oldu.

87 yaşında olan Behice nine, 145 metre yükseklikteki döner restorandaki manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Zeytinburnu'ndan Mimaroba'ya taşınmış olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Kazar, "Büyükçekmece'ye taşındıktan sonra çok rahat ettim. Önceden çok sıkıntı çekmiştik. Toprağı kazıp içerisine çöp koyduğumuz dönemler oldu. Burası çok farklı. Belediye başkanımızla da siteye geldiğinde tanıştık. Yanıma gelip halimi hatırımı, bir isteğim olup olmadığını sordu. Çok sevdim kendisini. Böyle güzel hizmetleri için Allah ondan razı olsun" dedi.

Unutulmayan Bir Hatıra Olacak 
Organizasyona Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcıları Bayram Ali Üner ve Reşit Oral ile Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün eşi Hatice Akgün de katıldı. Davetlilerle tek tek ilgilenen başkan yardımcıları ve Hasan Akgün'ün eşi, vatandaşlarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Başkan Yardımcısı Ali Üner, "Büyükçekmece'nin manzarasına her baktığımda ilçemize yeniden aşık oluyorum. İstanbul'un incisi olan Büyükçekmece sizin gibi zarif hanımlarla daha da güzel" dedi.

Başkan Hasan Akgün ise "Sizlerin arasında olmaktan büyük mutluluk duydum. Hayatında ilk kez bu kadar yükseğe çıkan arkadaşlarımız var  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34