banner32

Başkan Arısoy Canlı Yayında Gazetecilerin Sorularını Cevapladı

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un Zeytinburnu’nun gündemine dair sosyal medya hesabından soruları yanıtladığı ‘Z Raporu’ programının konukları yerel gazeteciler oldu.

Başkan Arısoy Canlı Yayında Gazetecilerin Sorularını Cevapladı

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un belirli aralıklarla sosyal medya hesapları üzerinden Zeytinburnu ile ilgili tüm gelişmeleri duyurduğu ve soruları yanıtladığı program ‘Z Raporu’ dün gece Youtube, Facebook, Twitter ve Instagram hesapları üzerinden canlı yayınlandı. Yaklaşık 1 yıl önce programa konuk olan yerel basının temsilcileri tekrar Başkan Arısoy’la birlikteydiler. Tecrübeli isim Selahaddin Kocaaslan’ın moderatörlüğünde gerçekleşen canlı yayının konukları ise Yurt Haber Ajansı’ndan Selvi Sarıtaç, İstanbul Times’tan Hüseyin Çetiner ve Zeytinburnu Haber’den Taylan Demirelli oldu. Yaklaşık 1.5 saat kadar süren canlı yayın programında gazeteciler, son 1 yılda Zeytinburnu’nda olan gelişmeler hakkında Başkan Arısoy’dan bilgi alırken,  kentsel dönüşüm, belediyecilik hizmetleri, devam eden ve planlanan projeler ile ilgili merak ettikleri soruları da sorma fırsatı buldular.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner

Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek ve kesin tarihi sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacak olan bir sonraki Z Raporu’nun konukları ise Zeytinburnulular olacak. Vatandaşlar sorularını, istek ve önerilerini canlı yayında Başkan Arısoy’a canlı olarak iletebilecekler.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı ( İTHA )

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34