banner32

Arısoy'a Giresunlu Kadınlardan Tam Destek

Yerel seçimler öncesinde sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, kahvaltılı programda Giresunlu kadınlar ile bir araya geldi.

Arısoy'a Giresunlu Kadınlardan Tam Destek
 Giresunlu kadınlara hitap eden Arısoy, "Zeytinburnu'nda 190 bin seçmen var. Bizim hepsine ayrı ayrı ulaşma imkan ve şansımız yok. Sizin üzerinizden bütün Zeytinburnu'na ulaşmak istiyoruz. 31 Mart'a kadar bizi nasıl gördüyseniz, bizimle ilgili şehadet edenlere inanıyorsanız her birinizin bizi anlatmasını rica ediyorum. Burası bir aile toplantısıdır. Hepinizden ayrı ayrı destek talep ediyorum. Bu desteğin arkamda olduğunu bu büyük kalabalıktan biliyorum" dedi.

Arısoy, konuşmasının devamında vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı. Zeytinburnu'ndaki kentsel dönüşüm konusuyla ilgili soruları cevaplayan Arısoy,  belediye olarak elinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

Zeytinburnu'ndaki Suriyeliler konusuyla ilgili konuşan Arısoy, "Allah nasip ederse burada bizim huzurumuzu, asayişimizi, güvenliğimizi tehdit edecek bir yabancının barınmasına izin vermeyeceğiz. İşine gelip giden sessiz sedasız insanlarımız başımızın tacıdır. Ben değerli hemşerilerimin hangilerinden rahatsız olduklarını biliyorum. Mart ayı içerisinde Zeytinburnu'nda bir ferahlama hissedeceksiniz. Bunu devletin ilgili birimleriyle konuştum" dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34