banner32

Ak Parti ve CHP Gazetecileri unutmadı

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve Tanıtım medyadan sorumlu yardımcısı Ahmet Kaya hem telefon arayarak günümüzü kutladılar hem de günün önemine binaen bir çiçek ile bizi onore ettiler.

Ak Parti ve CHP Gazetecileri unutmadı
CHP Heyeti Gazetemizi Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyesi Derya Akkılıç ,Akın kolları başkanı Hanife Kökçü ve beraberindeki heyet ilçe başkanı Metin Doğan’ın selamı ile birlikte çiçekleri ile Yayın grubumuzun genel merkezini, ziyaret ederek güncel konular ile alakalı sohbet ettiler.

Derya  Akkılıç genel merkez kurultayından sonra ana kademe,kadın kolları ve gençlik kollarız ile sokak sokak Zeytinburnu’nda girmedik ev bırakmayacağız dedi.

Kadın kolları başkanı Hanife Kökçü ise halkımıza AKP’nin hata ve yanlışlarını anlatmak adına elimizden gelen her türlü çalışmaları yapacağız dedi.

Yayın grubumuzun imtiyaz sahibi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner ‘de yaptığı kısa konuşmada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeni ile kendilerini unutmayan Ak Parti ve CHP Zeytinburnu ilçe başkanlıklarına teşekkür ederek hep birlikte ülkemizin yarınları için çalışmayı temenni ve umut ettiğini ifade etti.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)
 
    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34