banner32

Abdullahoğlu GÜNDEM’in konuğu oldu

Gazeteci yazar ve televizyon programcısı Hüseyin Çetiner’in İstanbul Times Tv de Hazırlayıp sunduğu programın stüdyo konuğu Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkan yardımcısı ve Parti Sözcüsü Eczacı İş adamı Kemal Abdullahoğlu oldu.

Abdullahoğlu GÜNDEM’in konuğu oldu
 Kemal Abdullahoğlu “AKP” nin algı oluşturmadaki başarısını alkışlıyorum dedi

Programda bir çok konu irdelendi. Abdullahoğlu şunları söyledi “2002 den bu yana tam 16 yıldır AKP ülkeli idare ediyor. Ama üretim yok Tarım yok. Hayvancılık yok. Bugüne kadar imar verilmeyen yerlere imar verilerek sunni bir rahatlama sağladığını düşünse de ülkeye rahat nefes aldıracak bir icraati olmadığını iddia etti.

Ulaşım ve bir dönem sağlık alanında güzel çalışmalar da yapıldı ancak 2008 den sonra halk odaklı politikaları terk eden AKP geçen süre zarfında bir çok konuda halkın umutlarını boşa çıkardı.

Halkın üzerinde çok şiddetli bir baskı var. Herkes kokuyor bu şekilde bir ülke idare edilmez.

Komşularımız ile sıfır sorun diyerek gelen hükümet bugün komşu bırakmadı. Düşünsenize bugün Suriye Rejimi ile düşmanız. PYD ile düşmanız, DEAŞ ile düşmanız.

Üstelik bu saydıklarımın hepsi birbiri ile de düşman. Bunu başarmak için çok çalışmak lazım ama ne yazık ki bugün karşı karşıya kaldığımız durum budur. AKP’nin illüzyonist yöntemlerle halkı kandırmayı başarmasına hayranım. Burada sorun Ana muhalefette. DYP olarak iktidar olursak üretim odaklı bir büyüme sağlayacağız.

Dünyada Ana muhalefet ve muhalefet iktidar ile uğraşırken bizde ise muhalefet muhalefet ile kavgalı. Bunu ancak biz başarabiliriz diyen Abdullahoğlu ülkemizde bir çok şey ters işliyor dedi.

Görüntülü Röportajı izlemek için :

www.istanbultimes.tv

İstanbul Times Tv Haber You Tube Kanalımızdan izleyebilirsiniz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34