banner32

2019' un ilk Meclis toplantısında aksiyon vardı

Zeytinburnu Belediyesi 2019 yılı Ocak ayının 1. Birleşimi toplantısı yapıldı. CHP Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi ve Grup başkan vekili Hasan Hüseyin Üsküdar 2 toplantı sonra bu dönem bitecek. Bugün kadar tek kelime etmeyen AKP Meclis üyesi var yarın halkın karşısına gedikleri zaman ne diyecekler diyerek eleştirdi.

2019' un ilk Meclis toplantısında aksiyon vardı
 Gökhan Kasap’tan Üsküdar’ sert cevap  “işimizin olmadığı bir gün gelen size belediyecilik dersi vereyim dedi”

CHP’li Hasan Hüseyin Üsküdar’ın yaptığı eleştirel konuşmadan sonra söz alan Meclis üyesi ve başkan yardımcısı Gökhan Kasap  Hasan Hüseyin Üsküdar seçim atmosferinde tribünlere oynuyor.

Daha önce aldığımız tekne ile alakalı kendisine bilgi vermiştim. Bugün burada sanki ben kendisine istediği belgeleri vermemişim gibi konuşması yanlıştır. Biz Belediyeye yönetirken Balıkçıların iddialarına göre değil kanunlara göre yönetiyoruz dedi.

Gökhan Kasap’ın sert konuşmasından sonra araya giren CHP’li Meclis üyesi İlkay Biber kimse bize parmak sallayarak konuşamaz. Gökhan Kasap özür dilesin diyerek masasını yumrukladı.

Daha sonra Ak Parti Gurup başkan vekili Mehmet Altuntaş toparlayıcı bir konuşma yaparak sakin olmak lazım. Belediye meclis üyelerinin işi Belediyeyi yönetmek değil. Gelen teklifleri onaylamak veya ret etmektir.

Bizlerde meclis olarak yapmamız gerekenleri yapmışız. Biz üzerimize düşeni yaptıktan sonra idare herhangi bir çalışmamı yapmamışsa  o bizim meselemiz değil dedi.

Toplantının sonunda Eski AKDEM taşeron çalışanı Kenan Güngördü bir döviz açarak kul hakkı ile bu dönemi bitirmeyin. Beni işime iade edin diyerek protesto hakkını kullandı.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34