banner32

Tedbirsizlik Minik Erva’nın Canına Mal Oldu

Zeytinburnu Belediyesinin temizlik işlerinin bir kısmını yapan Konarsaş firmasının çöp arabasının sürücüsünün çarptığı Zeytinburnu Celalettin Gözüsulu İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Erva Şahin (10) hayatını feci şekilde kaybetti.

Tedbirsizlik Minik Erva’nın Canına Mal Oldu

Anne baba perişan durumda

Zeytinburnu 5 Telsiz  Camisinde 23.09.2015 tarihinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın,yardımcısı Feruz Kutsal,Semih Demir  başta olmak üzere çok sayıda kişi acılı aileyi zor anında yanız bırakmadı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

İmam efendinin “
Sabiye için hellalik istemeye bile gerek yok. Ancak adetten olduğu üzere anne ve babasından dolaylı haklarınızı helal ediyor musunuz sorusuna cemaat güçlü bir ses ile evet dedi”

Minik Erva’ nın babası Eyüp Şahin ise sık sık tabutun önüne konulan resmi öperken bitkin durumda olduğu dikkatten kaçmadı. Anne Ayşegül ise zaten kendisinden geçmiş bir şekilde acısını içine atarken evladının yokluğunu bütün benliği ile hissediyordu.

Erva’nın sınıf öğretmeni ise gazetemizin muhabirine şunları söyledi

“Kimse bu olaydaki ihmali görmezden gelemez. Aracın sürücüsü Çırpıcı Mahallesi Köseli Camisinin yanındaki fotoğrafçının tabelasına çaptı. Fotoğraf dükkanın sahibi de bu duruma kısmış. Sürücü araçtan inip  bir süre tartıştıktan sonra sinirli bir şekilde aracına biniyor. Önce öğrencim Erva’ yı altına alıyor.Daha sonra da arkaya doğru manevra yaparken söylemeye dilim varmıyor ama evladımızı eziyor. Erva Şahin’ i sınıf öğretmeni minik öğrencisinin cansız bedeni cenaze aracına alını p mezarlığa  doğru yola çıktıktan sonra içim yanıyor. Ailesi bir daha bu tür bir olayın yaşanmaması için dava açacak ama ben burada size bu olayda ciddi bir ihmalin olduğunu söylemek isterim. Bakınız çöp aracının arkasında duran iki kişi görevinin başında değil. Aracın sürücüsü fotoğrafçının tabelasına çarptığı zaman daha sakin hareket edip olayı bu hale getirmeyebilirdi. Sayacak bir çok ihmal var içim yanıyor” dedi.

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’ acılı aile ile yakından ilgilenmesi  ve minik Erva’nın babasına Samimi bir şekilde sarılması başkanın acıyı içten bir şekilde paylaştığı şeklinden yorumlandı.

Ailenin hemşehrisi olan Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür Merkezi idare amiri Hurşit Bekaroğlu’da Erva’ nın ailesi ile yakından ilgilendi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

                                                                            

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34