Çocuklar ve müzik öğretmenleri harikaydı

Kültür-Sanat

Zeytinburnu Ayhan Şahenk İlköğretim okulu öğrencileri Müzik öğretmenleri Sabriye Sayın yönetiminde yıl sonu etkinliklerinde birbirinden muhteşem türküler okuyarak yüreklere sur serptiler.

Müzik öğretmeni Sabriye Sayın’ın seçtiği repertuar da muhteşemdi. Çorum,Malatya, İzmir, İstanbul, Sivas,Çanakkale yöreleri başta olmak üzere bir çok yöre ile bütünleşmiş türküler minik ve temiz yüreklerden billur gibi seslerle dinleyenleri mest etti.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Aktif ve üretken Okul Müdiresi Dilek Gürel ve yine bir eğitim öğretim sezonu içinde UPS.konferans salonunda yaptığı Aşık Veysel’i anma programı başta olmak üzere okul konferans salonunda öğrencileri ile beraber bir çok sanatsal faaliyete imza atan Müzik öğretmeni Sabriye Sayın ‘ın performansı da izleyicileri büyüledi.

Mürsel Sinan'ın bağlaması ile, Eruğrul Şentürk'ün de akordionu ile renk kattığı yıl sonu etkinliğine  Öğrenci ve velilerinin yoğun katılım gösterdiği yıl sonu etkinliğinde muhteşem sesi ile kendisi final türküyü okuyan Sabri hocayı öğrencileri ve veliler ayakta alkışladı.

Zeytinburnu Times Gazetesi olarak okul müdiresi Dilek Gürel ve Müzik öğretmeni Sabriye Sayın’ı tebrik ediyor. Bu seneden sonra ortaokul olarak eğitim öğretim faaliyetine devam edecek olan Ayhan Şahenk ortaokulunda bu tür sanatsal faaliyetlerin artarak devam etmesini diliyoruz.

 

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.