ZEYÇED Genel Muhasip'i, Tozkoparan’ın oğlu ,Berat Evlendi!

Güncel

Zeytinburnu’nun tanınmış ailelerinden ,Zeytinburnu - Çevre,Kültür ve Turizm Derneği ( ZEYÇED ) Genel Muhasip’i Psikolog Nurten Tozkoparan’ın oğlu Berat Tozkoparan, Seher İnal ile Ambarlı’da Kır düğünü ile evlendi.

 Zeytinburnu’nun tanınmış ailelerinden ,Zeytinburnu – Çevre,Kültür ve Turizm Derneği (ZEYÇED ) Genel Muhasip’i Psikolog Nurten Tozkoparan’ın oğlu Berat Tozkoparan, Seher İnal ile evlendi.

Avcılar- Ambarlı Sahilinde “ Baler Kır Bahçesi” nde gerçekleşen yemekli düğün törenine, (ZEYÇED) Zeytinburnu Çevre – Kültür ve Turizm Derneği Başkanı ve İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkan Vekili Ali Gündüz , ZEYÇED Genel Sekreteri Sefer Cengiz, Genel Muhasip Psikolog Nurten Tozkoparan ,Yönetim Kurulu Üyesi Şair Gülser Bal, CHP Zeytinburnu eski ilçe başkan yardımcısı Bülent Yalçınkaya,Siyasetçi işadamı Seyfi Taşkın,Fatih Umuttur Projesi Kurucusu ve Başkanı Umut Gezici,iş adamlarından Süleyman Candan ve eşi,Orhan Demirhan ,psikolog yasemin Koşal , gelin ve damadın arkadaşları ve akın akrabaları ile 400 yakın davetli katıldı.

Açık havada, yeşillikler arasındaki yemekli kır düğün törenine katılan davetlilere, damadın annesi Nurten Tozkoparan ve dedesi eski Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi Yusuf Tozkoparan ile ,gelinin annesi Mine İnal kapıda karşılayarak muhteşem bir ev sahipliği yaptı.

 Davetlilerin doyasıya eğlendiği muhteşem gecenin adından, Tozkoparan ailesinin yeni evli çiftleri ,Antalya’ya balayına gitti.. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.