ZEYÇED Başkanı GÜNDÜZ,Kız Kardeşinin Torununun Sünnet Düğününde!..

Güncel

(ZEYÇED ) Zeytinburnu-Çevre ,Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ali GÜNDÜZ, kız kardeşi Selime AKGÜL’ün torunun köyde gerçekleşen sünnet düğününe katıldı. Düğüne CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ve çok sayıda davetli iştirak etti.

TC “Çevre Beratı ” sahibi,Zeytinburnu-Çevre,Kültür ve Turizm Derneği (ZEYÇED) Başkanı,İstanbul Özürlüler Spor Kulübü ( İSÖS ) Başkan Vekili Ali Gündüz ‘ün kız kardeşi Selime AKGÜL’ün torunu Ahmet Emir (8) muhteşem bir düğünle erkekliğe ilk adımı attı.

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi KAYAN ‘ın da katıldığı ,Kırklareli ili Lüleburgaz ilçesi Yenibedir köyünde yapılan düğüne,Kırklareli –Edirne- Tekirdağ – İstanbul ve ilçelerinden çok sayıda davetlinin ve köy halkının tamamının katıldığı düğün bir gün ,bir gece sürdü.
Sabah saatlerinde evlerinin önünde halaylarla , davullu zurnalı başlayan ve akşam üzeri de düğün saatine kadar köyden ilçeye uzun araç konvoyu ile şehir turu atıldı.

GÜNDÜZ’ün kardeşi Selime AKGÜL ve eşi Ali AKGÜL ve büyükoğulları Cemil AKGÜL ve eşi Nuray ATAY AKGÜL ile, sünnet olan Ahmet Emir AKGÜL ‘ün babası Cem AKGÜL ile annesi Döne ÇIKRIKÇI AKGÜL , misafirleri köy evinin avlusunda karşılayıp, örnek bir ev sahipliği yaptılar.
Sünnet merasimi için, köy evinin bahçesine sandalyeler giydirilmiş,misafirlere yemek ikramı için özel bölümler yapılmış. Havai fişek gösterisi ,Ahmet Emir’in ile ilgili sinevizyon gösterisi ve çocuklar için palyaço ve pamuk şekerler bile düşünülmüş.

Gecede, orkestra ile devam eden sünnet düğünü şarkılar- türküler ve oyunlar eşliğinde geç saatlere kadar sürdü.

Düğün sonrası Ahmet Emir’in Büyük Baba annesi Huriye AKGÜL, (80 ) düğün hediyesi olarak babası ,annesi ve küçük kardeşini Çeşme-Alaçatı’ya her şey dahil bir haftalığına tatile gönderdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.