Meclis Doksan Artı 3'de karıştı

Güncel

Zeytinburnu Belediye Meclisi Nisan ayı ilk birleşimi tam 2 saat sürdü. Toplantıda CHP meclis üyesi Cengizhan Bahçekapılı'nın denetim raporu ile alakalı beş sayfalık itirazlarını okudu.Toplantı bitti meclis üyelerinin yarıdan fazlası salonu terk etmişken CHP meclis üyesi Av.Resmiye Göç ve Belediye başkan yardımcısı Gökhan Kasap'ın birbirleri ile sözlü sataşmaları az kalsın kavgaya dönüşüyordu...

Nüktedan kişiliği ile bilinen Gökhan Kasap babasının tartışmaya dahil edilmek istenmesi ile deliye döndü 

Meclis devam ederken CHP'li Göç'ün bir spor kulübümüze verilen ödülün ödenmesi konusunda yaşanan sıkıntılı süreci anlatarak kulüp şehir dışına gideceği bir maçında kullanmak üzere 7.200 TL olan ödül parasında harcama yapacaktı ama zamanında ödenemediği için kulübün sıkıntı yaşadığını ifade ederek acil durumlara öncelik verilmesini talep etti.
Zeytinburnu Times Haber Merkezi /Özel Haber

Başkan yardımcısı Gökhan Kasap ö
dülün hak edilmesi ayrı, ödemenin yapılması ayrı bir süreçtir. Kaldı ki belediyenin işleyişinde spor kulüplerine meclis kararı ile verdiğimiz ödülün ödenmesi için bizim açımızdan aciliyet gerektiren bir durum söz konusu değildir dedi.
Resmiye Göç Özcan Doğan'ın biz de Damla Spor Kulübü olarak henüz ödülümüzü almış değiliz dedi.Bunun üzerine Göç siz müteahitsiniz dedi.

Doğan'ın da benim dışımda 8 kulübün başkanı da müteahhit diyerek cevap verdi.

Hasan Uluocak,Fikret Konya,Cemal Merdan,Cengizhan Bahçekapılı ,Gökhan Kasap, M.Zafer Alsaç'da söz alarak konuşma yaptılar.

Ne olduysa doksan artı 3 de oldu 
Belediye başkan yardımcısı Gökhan Kasap Toplantıda çıkarkan ayak üstü yapılan konuşmada CHP melis üyesi Av.Resmiye Göç ile konuşuyordu. Dürüst siyaseti ile Zeytinburnu ilçe halkının yakından tanıdığı hayırsever eski meclis üyesi Ravi Kasap'ın varlıklı olduğunu vurgulaması ile Gökhan Kasap sinirlenerek imalı da olsa Babamın yanlış işler yaptığını söylemeye çalışan Resmiye hanım iddiasını ispatlamak zorunda diyerek elindeki not kağıtlarını masaya fırlattı. Araya CHP meclis üyelerinin girmesi ile tartışma sonlandı. Meclis bitip bir çok üye toplantı salonunu terk ettikten sonra Av.Resmiye Göç ve Gökhan Kasap arasında istenmeyen girlimin olması aynı çatı altında ilçeye hizmet eden iki meclis üyesinin toplantı bittikten sonra birbirlerine sözlü olarak sataşmaları doğru olmadı.
Gazetemiz telefon ile Başkan yardımcısı Gökhan Kasap'a ulaştı

Gazetemizin telefon ile ulaştığı başkan yardımcısı Gökhan Kasap şunları söyledi. " Babam Ravi Kasap Zeytinburnu'na en zor günlerinde hizmet etmiş dürüst bir siyasetçidir. Meclis üyesi de olsa hiç bir kimsenin ima ile olsa daha babamı yanlış işler yaptı diye suçlayamaz. Babam namusu ve şerefi ile yılladır Zeytinburnu' nunda siyaset yaptı. Adı hiç bir akçeli işe karışmadı. Babamla gurur duyuyorum. Resmiye Göç ima ile de olsa sanki bizler paranın içinde yüzüyormuşuz imajı vererek yanlış işler yaptığımızı vurgulamaya çalıştı. Bu iddiaasını ispatlamaya davet ediyorum" dedi.
Resmiye Göç'e
tartışma hakkında ne düşündüğünü yoğun gündemimiz içinde soramadık en yakın zamanda kendisi ile iletişime geçerek ilkeli habercilik anlayışı gereği kendisinin de fikrini okurlarımıza aktaracağız.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.