Aslı ve Faruk mutluluğa evet dedi

Güncel

Hurşit Bekaroğlu bir süre önce büyükoğlu Fatihi eveledirmiş ve bu haberi yayınlamıştık.Dünyanın bir çok yerinde onbinlerce kişi bu haberi okumuş ve yorumları ile mutluluğa ortak olmuşlardı... Şimdi Hurşit Bekaroğlu'nun küçük oğlu Faruk ve Aslı'nın mutluluğunu da sayfalarımıza taşıyoruz...Bakalım bu haberi kaç kişi okuyacak....

Muhteşem nikaha muhteşem katılım 
Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür merkezi idare amiri ve Ak Parti Çırpıcı Mahalle başkanı Hurşit ve Esma Bekaroğlu oğlu Faruk’u,Zeynep ve Mehmet Kırca’da kızı Aslı’yı muhteşem bir kalabalığın katılımı telli duvaklı bir şekilde gelin etmenin mutluğunu yaşadı.
 
Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür merkezinde yapılan nikahı Belediye Başkanı Murat Aydın Kıydı. Nikahın şahitleri de oldukça önemli kişilerden oluşmuştu. Ak Parti kurucu ilçe başkanı iş adamı ve Ak Parti Beylikdüzü il genel meclis üyesi Ahmet Dokumacı, Ak parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ,Belediye başkan yardımcıları Gökhan Kasap ve Av.Ömer Arısyoy genç çiftin nikah şahitliğini yaptı.
 
Damadın babası Hurşit Bekaroğlu’nun sevenleri salonu tıklım tıklım doldurdu
 
Akdeniz salonunda yapılan nikah merasiminde koltukların tamamı dolu olduğu gibi yan koridorlarda da adım atacak yer yoktu. Murat Aydın’ın damada takılarak nikahı renkli hale getirmesi ayrı bir güzellik olarak hafızalardaki yerini aldı.
 
Kimler mutlu günlerinde Aslı ve Faruk’u yalnız bırakmadı
 
Belediye Bakanı Murat Aydın, İBB,İmar Komisyon başkanı Mimar Sefer Kocabaş, Belediye başkan yardımcısı Gökhan Kasap, İlyaz Saka,Av.Ömer Arısoy, Meclis üyesi Hasan Uluocak,Ak Parti Zeytinburnu teşkilat başkanı Hüseyin Arslan,Erdoğan Biberoğlu, özcan Özkul ,Ak Parti Zeytinburnu kadın kolları başkanı Fatma Balcı, ÇETİNER MEDİA GROUP Başkanı Hüseyin Çetiner başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli genç çiftlerin mutluluğuna ortak oldul.
 
Bir çok bakan ve milletvekilinden gelen telgraflarda geceye renk kattı.
 
Group olarak biz de genç çiftlere bir ömur boyu mutluluklar dileriz.
 
Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 
 
 
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.