banner32

Sevgi Grubundan Taylan Demirelli'ye Sürpriz

Zeytinburnu Haber Gazetesi'nin Yazı işleri Müdürü Taylan Demirelli.'ye "Sevgi Grubu",iş yerinde sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı.

Sevgi Grubundan Taylan Demirelli'ye Sürpriz
Meslektaşımıza sağlıklı bol reklamlı ve uzun ömürler dileriz

Zeytinburnu Haber Gazetesi,  Zeytinburnu Tv ve Zeytinburnuhaber.org'un Yazı İşleri Müdürü Taylan Demirelli iş yerinde, "Sevgi Grubu" Kurucusu Ali Gündüz tarafından organize edilen doğum günü kutlaması karşısında mutlu oldu.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Doğum günü kutlamasına,CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Aday adaylarından Av Metin Tarhan,Hasan Ali Hayıroğlu, CHP Zeytinburnu eski ilçe Başkan Yardımcısı Bülent Yalçınkaya,CHP Zeytinburnu Yönetim Kurulu Üyesi Sefer Cengiz,Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Semih Deniz,Huzurevi ve Yaşlılara Yardım Derneği Başkanı Perihan Akgün,Zeytinburnu Çevre ,Kültür ve Turizm Derneği Başkan Vekili ve "Sevgi Grubu" kurucusu Ali Gündüz,İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Genel Sekreteri Ali Kalkmaz,Kulüp Müdürü Nail Karabulut,ile Diyebet ve Engelliler Derneği'nden Serdar Kurtuluş katıldı.

Heyettekiler "Bu fedakarlık isteyen meslekte ,zor şartlarda çalışan gazeteci arkadaşlarımızdan Taylan Demirelli'nin mutlu gününde yanında olalım istedik,gelemeyen arkadaşlarımızın da selamlarını,sevgilerini getirdik.Kendisini kutluyor,ailesi ve sevdiklerinle nice yıllar temenni ediyoruz" dediler..

44.Yaş gününde pastasını kesen ve mumları üfleyen Taylan Demirelli 'de "hatırlanmak güzel bir duygu,tüm gelen ve arayan,selam gönderen herkese teşekkür ederim" dedi

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34