banner32

Faruk Timurtaş Ortaokulunda çifte açılış

Zeytinburnu Belediyesinin katkıları ile onarımı yapılan seminer salonu ve okulun kendi personeli tarafından oluşturulan okul kütüphanesi mülki idare amirleri tarafından açılışı yapıldı.

Faruk Timurtaş Ortaokulunda çifte açılış
Kaymakam ve Belediye Başkanı tecrübelerini ilçe Milli Eğitim müdürü de Tost ve test arasında sıkışmayın dedi

Zeytinburnu Belediyesinin Faruk Timurtaş Ortaokuluna yaptığı konferans salonu'nun açılışına  kaymakam Ufuk Seçilmiş belediye başkanı ve Ak Parti belediye başkan adayı Murat Aydın,ilçe milli eğitim müdürü Yakup Hayırlıoğlu,belediye başkan yardımcısı M.Zafer Alsaç'ın ve Yeşiltepe mahalle muhtarı Nadiye Polat katıldığı açılış renkli geçti.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi " okullarmızın dış ve iç boyasını yapan,bir çok okulumuza spor ve konferans salonu yapan Belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim. Burada genç öğrencilerimiz var. Onların da Test ve Tost arasında yaşamasını değil güzel türkçemizi öğrenmelerini isterim. Her gencimisin mutlakabir yabancı dil öğrenmesi gerekir diyerek sözlerini tamamladı".

Belediye başkanı Murat Aydın "bilgi güçtür dedi"

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ise yaptıpı konuşmada beleidye olarak eğitime destek olmak birinci görevimiz olmamasına rağmen biz yıllardır bu hizmeti yapıyoruz. Başkan Aydın daha önce okullara Belediye bütçesinde yardım etmemiz yasaktı şu an bunu yapıyoruz dedi.

Kaymakam Seçilmiş kanunen yasaklanmamış her şey serbesttir

Zeytinburnu kaymakamı Ufuk Seçilmiş, Murat Aydın'ın daha önce okullara yardım etmemiz yasaktı sözüne nüktedan bir şekilde "ben Hukuk fakültesi mezunuyum.kanunlarımızda açıkça yasaklanmaış her şey sebettir.

Bizim hukukumuzda Belediyelerin okullara yardım etmesi yasaktır hükmü olmadığı için daha öncede şimdi de isteyen belediye istediği okula yardım edebilir diyerek ortama renk katan bir konuşma yaparak herkesin okullara yardım edebileceğinin altını çizdi.

Mülki idare amirleri daha sonra okulun 4.katında bulunan kütüphanenin açılışını yaparak yetkililerden bilgi aldılar. Açılıştan sonra kokteyl eşliğinde eğitim meselesi konuşuldu.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)










YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34