banner32

Ak Parti temsilcilerinden gazetemize ziyaret

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Abdulselami Delibalta’nın tanıtım ve medyadan sorumlu yardımcısı Engin Müjdeci ve komisyon üyesi çalışma arkadaşları 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü nedeni ile Gazetemizin kurucusu Hüseyin Çetiner’i makamında ziyaret ederek bir çok konuda fikir alış verişi yapıldı.

Ak Parti temsilcilerinden gazetemize ziyaret
Müjdeci yerel seçim öncesi ilçe medyası ile yakın bir şekilde çalışacaklarını söyledi

Tanıtım medya birim başkanlığından sorumlu ilçe başkan yardımcısı Engin Müjdeci ve Tanıtım Medya Birim Komisyon üyeleri olan Merve Aydoğdi, İbrahim Balcı ve Abdullatif Avcı’dan oluşan ekip ilk olarak Hüseyin Çetiner  ve kurum çalışanlarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler gününü kutladı.

Zeytinburu Times Haber Merkezi/ Müzeyyen Kurt 

Akabinde de 31 Mart 2019’ da yapılacak olan yerel yönetim seçimleri öncesi hem gazete, hem haber portalları hem de sokak röportajlarının yayınlandığı web tv kanalımız ile yoğun bir şekilde çalışacaklarını ifade ettiler.

Engin Müjdeci şunları söyledi “Hüseyin Çetiner olarak sizler partimizi en yakından tanıyan bir basın mensubusunuz. Daha önce seçimlerde yaptığımız çalışmalar gibi bu seçim de de sizinle çalışmak isteriz.

Parti üst yönetimimiz çok yakın bir zamanda adaylarımızı belirledikten sonra yapacağımız yol haritası ile bütün yayın mecralarınız ile  sağlıklı bir çalışma yapmayı planlıyoruz.

Özellikle sizin sokak röportajlarınızın etkinlik alanını biliyoruz. Biz de yılladır emek verdiğiniz yayın mecralarınızın  etkinliğinden yararlanmayı hedeflediğimizi bilmenizi isteriz şeklinde konuştu.

Ak Parti Zeytinburnu Tanıtım ve Medya Komisyon üyeleri de 21 Ekim Dünya Gazeteciler günümüzü kutlayarak başarılar diledi.

İstanbul Times Yayın Grubu imtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner herkese ve kesime eşit ve adil olarak yayıncılık hizmeti sunmaya gayret ettiklerini söyledi…

12 seneden beri İstanbul’un en özgür ve en tarafsız yayını grubu olarak  siyasi partilerimiz başta olmak üzere herkesim ve gruba eşit mesafede yayıncılık hizmeti sunmaya gayret ediyoruz. Engin Müjdeci ve komisyon üyesi arkadaşlarına yaptıkları anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Bu arada basın mensuplarını her zaman hatırlayan Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Sayın A. Selami Delibalta ve ekibine teşekkür ediyorum dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34