banner32

Tek Gayeleri Allah'ın rızasını kazanmak

Mahmut Ustaosmanoğlu’nun Zeytinburnu talebeleri çevrelerine faydalı işler yaparak 7 den 77 ye herkesin ahiretini kurtarmak adına güzel işlere imza atıyorlar.

Tek Gayeleri Allah'ın rızasını kazanmak
31 Aralık’ı 1 Ocak’a bağlayan gece Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde binlerce kişi bir araya gelecek

Efendi Hazretlerinden icazet alan cemaatin Zeytinburnu temsilcisi  Ali Kara Hoca’nın konuşmacı olarak katılacağı etkinlikte Hafızlara icazet verilecek,Yılbaşı kutlamalarının dinimiz ile alakası olmadığı konusunda katılımcılara bilgi verilecek ve Mekke’nin fethi anlatılacak.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 


Gayemiz Allah Rızasını Kazanmak Diyerek Yola Çıktılar …

Ömrünü Kur’an ve Sünnete Vakfeden Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendinin talebeleri  Zeytinburnu’nda açtıkları ilim ve irfan yuvaları ile halka hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

EFENDİ HAZERETLERİNİN ZEYTİNBURNU HALKINA HİZMET ETMEK ÜZERE KURULUŞ TALİMATI VERDİĞİ  “MÜCEDDİD KUR’AN VE SÜNNET VAKFI“ Çatısı altında SEDA DERNEĞİ , insani Değerleri Geliştirme Derneği (İDGD)İyiliğe Davet Derneği,İlim ve Muhabbet  Derneği , Başta olmak üzere bir çok derneğin hakka ve halka hizmet etmek üzere yaptıkları çalışmaları izlerken ne kadar Samimi ve fedakar insanların olduğunu görmek anlamlıydı.

Her Mahalle’ye bir Mescid  ve ilim yuvası hedefi ile yola çıkan Efendi Hazretlerinin talebeleri ALLAH’ın da yardım ve inayeti ile her Mahalleye güzel Mescidler açmayı başarmış.

Her Mescidde belli bir gün yapılan sohbetlerle insanları dini konularda bilgi sahibi yapan dermek yöneticileri hiç kimseden maddi bir bedel talebinde bulunmuyorlar.

İsteyen cemaatin hizmetlerin daha rahat yapılabilmesi için yaptığı gönüllü katkılara da imkan veren dernekler bulundukları  bölgeye güzellik katmaya devam ediyor.

Zeytinburnu Hizmetlerinin başında olan Ali Kara Hocaefendi’nin samimi ve üstün gayretleri ile dini konularda halkı aydınlamaya hazır yüzlerce Hafız ve hocaefendi bilgilerini paylaşarak “Emribilmaruf Nehyi Anil Münker” in yani iyiliği emretmek ve kötülükten alıkoymak için de çevre esnafı ve halkı aydınlatmak adına ayrı bir hizmet yapamaya devam ediyor.

ALLAH’ın rızasını kazanmak adına zaman zaman hakarete varan bir çok sıkıntı ve probleme göğüs geren Efendi hazretlerinin talebeleri çevrede samimiyet ve tevazuları ile herkesin takdirini topluyor. 

Hadi ailece 31 Aralık Akşamı bizlerde Kur’a ziyafetine katılalım;

Yer : Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi (Eski Adliye Yanı)

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34