banner32

Ak Parti'de rehavet yok

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı yıllardır yaptığı gibi bu senede Cuma günleri sabah namazını farklı bir camide kılarak namaz sonrası camii cemaati ile birlikte kahvaltı etmenin geleneğini bozmadı. Bu sene ilk Durak Yenidoğan Mahallesi Emine inanç Vakfı camisi oldu.

Ak Parti'de rehavet yok
Kardlik,samimiyet ve aynı masada kahvaltı etmenin keyfini yaşadılar



Aynı safta aynı yaratıcıya dua etmenin keyfini ve mutluluğuna aynı sofrada kahvaltıda birlikte yaşamayı yıllardır Camii  cemaati ile yaşayan Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığının  bu uygulaması camii cenmaatini oldukça mutlu ediyor. 



Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç 



Samimi bir ortamda geçen  kahvaltıya,Ak Parti Meclis üyleri,meclis üyelsi aday adayları, ilçe yürütmesi ve çok sayda cami cemaati katıldı. 

 

Ak Parti Yenidaoğan Mahalle başkanı 
Osman Eyibl  İstanbul Times Tv 'den Çağla Pekgüleç'e yaptığı açıklamada şunları şöyledi " Ak Parti olarak bu tür bir çalışmayı yıllardır başarı bir şekilde sürdürüyoruz. Bu sene cami cemaat ile sabah namazı sonrası ilk kahvaltı benim başkanı olduğum Yenidoğan Mahallesi sınırları içinde olan Emine İnanç Vakfı camisi konferans salonunda yapıldı. Sizinde gördüğünüz gibi kalabalık ve samimi bir ortam var. Davetimize icabet eden camii cemaatine teşekkür ederim" dedi.



Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver biz her zaman halkın içindeyiz dedi



Başarılı birl şekilde seçim olsun veya olamsın yıllardır Camii cemaati ile birlikte sabah kahvaltı organizesi yapan Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver  bizim partimize siyasi çalışmalar seçime üç ay kala başlamaz. Bir seçim biter bitnez biz hemen diğeri için kolları sıvayan bir teşkilatız. Bugün burada kıldığımız sabah namazından sonra kalabalık bir cami cemaati ile birlkte samimi ve neşeli bir ortamda kahvaltı yapmanın keyfini yaşıyoruz. Sizlerde İstanbul Times Gazetesi,Zeytinburnu Times Gazetesi,İstanbul Times Tv ve Ak İstanbul Tv olarak sabahın bu erken saatinde kahvaltımıza katılarak bu çalımamızı milyonlarca insana duyuracak olmanızdan dolayı sizlere de çok teşekkür ediyorum" dedi. 



Halkın belediye başkanı Murat Aydın 4.kez aday olmasından sonra ilk kez teşkilat  ve camii cemaati ile bir araya geldi 



On beş yıldır Zeytinburnu için yaptığı alt ve üst yapı çalışmaları ile ilçenin çehresini değiştiren belediye başkanı Murat Aydın'ın asli işlerinin yanın sıra ilçe halkının gönlünü yapan çalışmalar da yaptığı için Ak parti İstanbul il başkanlığı ve geel merkez tarafından 4.kez aaday yapılarak Zeytinburnun'da   daha önceki üç Belediye başkanından daha fazla ilçeye hizmet etmiş olacak. Başan Aydın İstanbul Times Tv ve Ak İstanbul Tv ye yaptığı açıklamada şunları söyledi "Genel Başkanımız ve başbakanımız sürekli biz belediye bakanlarına yaptığınız yol ve sokaklar altından kaplama olsa bile siz yürekleri yapmadıktan sonra yaptığınız hizmetler çok anlam ifade etmez sözünü kendime düstur edindim. Asli görevlerimizi en iyi şekilde yaptıkltan sonra eğitim,sosyal ve spor faalşyetlerine ciddi katkılar yapıyoruz. Ak Parti ilçe teşkiatımızın yıllardır Cuma günü sabah namazı akabinde başlatmış olduğu kahvaltı programlarında camii cemaati ile aynı masa etradında kahvaltı etmektyen çok mutlu oluuryım"dedi. Başkan Aydın sözlerini şu şekilde tamamladı" Allah'a çok şükürler olsun ki halkımız ve camii  cemaatimiz genel başkanımız ve başbakanımızın samimi çalışmalarına her seferinde omuz vererek daha güçlü bir şeklde bizi iktidar yapıyorlar. Bugün burada kahvaltı davetimizi kırmayıp  katılan cami cemaatne ve çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür edrim" dedi,



Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34