banner32

Zeytinburnu’nda Huzurevi Sergisi Açılışı

Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi’nin “ Resim ve El Sanatları Sergisinin Açılışını ,Kaymakam Balaban Yaptı!.

Zeytinburnu’nda Huzurevi Sergisi Açılışı
Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi yaşlılarının yaptığı yağlı boya resim ve el işi sergisinin açılışını, Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban,Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Şakir Çavuş,Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kazım Yoldaş ile Semiha Şakir Huzurevi Müdürü Tuncer Yıldız birlikte yaptılar.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi Salonlarında Açılan Sergiye,Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban,Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Şakir Çavuş,Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kazım Yoldaş,Semiha Şakir Huzurevi Müdürü Tuncer Yıldız, Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ümit Gürakın, Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi Sanat Eğitmeni Peyman Kurban,Huzurevi ve Yaşlılara Yardım Derneği Başkanı Perihan Akgün, Zeytinburnu Çevre,Kültür ve Turizm Derneği (ZEYÇED) Başkan Vekili ve Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Ali Gündüz , STK Temsilcileri ,halkımız ile basının katıldığı sergide ,misafirler Huzurevinin yaşlı sakinlerinden Resim Atölyesi Sanatçılarından Ertan Ögek,Ayhan Pınar,H.Yılmaz Güneser,Fatma Soydan,Erol Şenol ve Necat N. Gülalp’in yaptığı ,el emeği –göz nuru yağlı boya ve el işi eserlerini izleme fırsatı buldular.

Zeytinburnu kaymakamı Ali Taşkın Balaban,Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi’nde kalan yaşlıların yatak ve oturma odalarını da gezerek yaşlılarla sohbet etti.

Davetliler,huzurevinde güzel işlerin yapıldığını,daha çok imkan verilmesi durumunda daha da iyi şeyler yapılacağını ifade ettiler.Sergi 3 gün sürecek.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34