banner32

Senorita Estetik ve Güzellik Zeytinburnu'nda

Çorlu,Avcılar,Maltepe ve Ümraniye'den sonra Zeytinburnu şubesini açan Senorita Estetik & Güzellik kurumsal bir firmanın bütün avantajlarını müşterilerine sunuyor...

Senorita Estetik ve Güzellik Zeytinburnu'nda
Zeytiburnu'nun ana caddesi olan 58 Bulvarda 240 M2 de hizmet veriyor

Senorita'nın Halkla ilişikiler uzmanı Çiğdem Koç İstanbul Times Tv kameralarına yaptığı açıklamada şunları söyledi " SENORİTA olarak kurumsal bir firmayız. Tekirdağ  Çorlu'da, İstanbul, Maltepe'de, Ümraniye'de, Avcılar'da bulunan şubelerimizden sonra şimdi de Zeytinburnu şubemizi açtık.Kurumsal firma olmanın müşteriye sağladığı bir çok avantajı biz de tüm şubelerimizdeki müşterilerimize sağlıyoruz" dedi.



Çidğem
Koç konuşmasına şöyle devam etti " Eskiden gelişmiş makinalar yoktu.Estetik ve güzellik çalımalarımız esnasında müşterilerimizin en çok  şikayet ettiği konu acı idi. Bugün gelişen teknolojiye paralel olarak acı en aza inmiş durumda. Senorita'da müşterilerimizin sağlık ve güvenliği için hiç bir masraftan kaçınmıyoruz diyerek sözlerini tamamladı"



Zeytinburnu Times Haber Merkezi /Özel Haber 

Senorita'nın kurucusu Murat Satır ise açılış kurdelasını keserken şunları söyledi "Müşterilerimizin güveni ve tercihi bugün bizi Zeytinburnu'nda 5.şubeye ulaştırdı. Bize güvenen müşterilerimizin güvenine layık olabilmek adına elimizden gelen her şeyin en iyisini yapıyoruz. Çalışma arkadaşlarımız ile birlikte bu şebemizde de kısa sürede ciddi bir iş potansiyeli yakalayacağımdan endişem yoktur" dedi.

Feride Yaman adındaki müşteri ise şunları söyledi "Açılış hazırlıkları yapıldığını görünce Senorita'nın Zeytinburnu şubesini görmek istedim. Yukarı çıkınca gerek mekanın fiziki yapısı,gerekse de alet edevatın hijyen   bir şekilde kullanıldığını görünce kurumsal her türlü avantajın müşteriye sağlandığını gördüm. Ayrıca  açılışa özel Tüm vücut epilasyonu 1.500 TL yerine 849 TL ye indirilmesi de büyük bir avantaj" dedi.



Senorita Zeytinburnu şube müdürü Tülay Gülak'da şunları söyledi " Bizim kurumda her şeyden önce sağlık ve hijyen gelir. Zeytinburnu şubemizden öceki diğer şubelerimizde elde ettiğimiz başarılarımız bizi bugün 5.şubeye ulaştırdı. Tüm müşterilerimize şükranlarımı sunarım" dedi. 







SENORİTA ŞUBE ADRESLERİ : 

ÜMRANİYE :Atatürk MH.Alemdağ Cd. No:128 K.6 D.13 (Armine Mağazası Üstü) Ümraniye/İST.
Tel               :0216-  521 66 16 - 0212 521 66 65 

AVCILAR     : Merkez Mh.Marmara Cd.No.9 K.3 D.10(Hızırbey Çarşısı Üstü) Avcılar/İstanbul 
Tel               : 0212-5921 59 77 -78


MALTEPE    : Bağlarbaşı Mah.Bağdat Cd.Vardar Apt.A Blok No.14/32 LCW.Yanı)Maltepe/İstanbul
Tel              :  0216-371 60 85 - 86

ZEYTİNBURNU : 58 Bulvar Cad.Fazlıoğlu  İş Metkezi (Denizbank Üstü) Zeytinburnu/İstanbul 
Tel                    :  0212- 510 02 03 

Çorlu Şube       : 

 
Açılışın televizyon haberini izlemek için www.istanbultimes.tv yi tıklayın...(Az sonra)





Kaynak: İstanbul Times Haber  Ajansı (İTAH)




 





YORUM EKLE
YORUMLAR
Çiğdem koc
Çiğdem koc - 10 yıl Önce

Sibel koç yanlış olmus

Çiğdem koc
Çiğdem koc - 10 yıl Önce

Senorita güzellik haberinde isim sibel koç yazılmış doğrusu cigdem koc

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34