banner32

Elmas Grup Bir Çok Alanda Zeytinburnu Halkına Hizmet Ediyor 

Murat ve Musa kardeşlerin yönettiği Elmas Grup Gıda,Cafe,İnşaat,restorant Kiralık araç,sigorta sektörü başta olmak üzere Zeytinburnu Sümer başta olmak üzere halka hizmet ediyor.

Elmas Grup Bir Çok Alanda Zeytinburnu Halkına Hizmet Ediyor 

ELMAS GIDA 

Halk ekmek satışı ve İstanbul Kart dolumu  başta aşta olmak üzere yüzlerce çeşit ürünü bünyesinde halka sunan Elmas Gıda sağlıklı ürünleri en uygun fiyata halka ulaştırmayı ilke edinmiş bir  kurumdur. Musa Elmas kendi yemediğimiz hiçbir ürünü  müşterilerimize satmayı doğru bulmuyoruz dedi.

Bünyemizde temel gıda maddeleri,meşrubat,Halk Ekmek bayiliği ve İstanbul kart dolumu başta olmak üzere halkın A dan Z ye temel gıda maddelerini giderdiği maketimizin yanı sıra Cafe ve restoran alanında da hizmet veriyoruz.Alış verilerinde  bizi tercih eden halkımıza çok teşekkür ederim.

MURAT ELMAS :İNŞAAT- EMLAK, KİRALIK ARAÇ VE SİGORTA KONUSUNDA BİZE İHTİYAÇ DUYAN DOSTLARIMIZIN EMRİNDEYİZ …

Elmas Gurup Yönetim Kurulu başkanı iş insanı Murat Elmas  Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’e şunları söyledi: “Biz aile olarak 50 yıldır  Zeytinburnu Sümer’de halkımıza inşaat Emlak,sigorta ve kiralık araç alanında hizmet veriyoruz. Bölgemizde bilerce aileyi  ev ve iş yeri sahibi yaptık. 

Yapmaya da devam ediyoruz.Konut,işyeri satın alacak olan dostlarımız ve kiralık araç ile sigorta işlemi yapacak olan arkadaşlarımız mutlaka bizimle iletişim halinde olsunlar .

Elmas konuşmasını şu şekilde sürdürdü:”Aynı zamanda Zeytinburnu Sümer mahallesinde bulunan İmam Cafer-i Sadık Camisi Dernek başkanıyım. Iğdırlılar derneğinde başkan yardımcısıyım. Zeytinburnu’muzun tarihi mekanları ve ebedi şahsiyetlerini daha çok yerli ve yabancı insana tanıtmak kurulan Geleceğim  Zeytinburnu  Platformu (GZP) yönetim kurulu üyesiyim. Yaşadığımız ilçeye karşı borcumuzu ödemek adına Zeytinburnu sevdalısı arkadaşlarımız ile beraber güzel çalışmalara imza atıyoruz.

ZEYTİNBURNU EMLAK VE İNŞAAT ALANINDA PARLIYOR 

Zeytinburnu ilçesi son yıllarda yapılan prestij projeleri ile emlak değeri çok yüklenen ilçelerin başında yer alıyor.

İlçemizde yatırım yapmak isteyen yerli ve yabancı dostlarımızı bizimle iletişim halinde olmaya davet ediyorum.

İletişim İçin Adres:

SÜMER MAHALLESİ ÇİÇEK SOKAK NO: 6 ZEYTİBURNU /İSTANBUL 

TELEFON: 0212-  510 74 76 -  0212 - 582 85 76 GSM : 0534 795 3606

 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2021, 17:11

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34