banner32

Beşik & Park Yatak Seçimi Nasıl Olmalıdır ?

Bebekler için en çok araştırılan ürünlerin başında beşikler ve park yataklar gelmektedir. Özellikle park yataklar hem ebeveynler hem de bebek için çok önemlidir.

 Beşik & Park Yatak Seçimi Nasıl Olmalıdır ?

Bu ürünler kolay katlanabilen ve bebeğin içinde oyun oynayabileceği ürünlerdir. Beşik & park yatak seçimi yaparken kolay açılacak modeller tercih edebilirsiniz. İçine yatak alacağınız için standart ölçülere sahip bir model satın alabilirsiniz. Yanları şeffaf olan bir park yatak bebeğinizi rahatça görmenizi sağlar.

Ayrıca tekerlekli modelleri evinizin farklı bölümlerine de götürebilirsiniz. Seçiminizi iki kademeli modellerden yana kullandığınızda beşik kullanımına gerek duymazsınız.

Beşik & park yatak seçimi konusunda pratiklik çok önemlidir. Katlanabilen bir model seçtiğinizde gittiğiniz yerlere dekatlayarak bagajınıza koyup götürebilirsiniz. Böylece hiçbir sorun yaşamadan gittiğiniz yerde de kullanabilirsiniz. Ayrıca kolay silinebilen bir model, temizlik açısından da sizlere yardımcı olacaktır.

Beşik & Park Yatakları Gerekli midir?

 Bebeğinizin size ihtiyacı olduğu her anda yanınızda olamazsınız. Bu durumlarda bir park yatak işinizi kolaylaştıracaktır. Bebeğinizi emzirme döneminizde aynı yatakta uyumak bazı olumsuzlukları beraberinde getirecektir.  Bu yüzden yalnız başına odasında uyumasını istemiyorsanız bu ürünler çok pratik ürünlerdir. Özellikle çok hareketli bebekler için park yataklar oldukça kullanışlıdır. Bebeğinizin  karyolasında başını bir yere çarpması konusunda tereddüt yaşıyorsanız akrep.com’da farklı özelliklere  sahip beşik & park yatak ürünleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Oyun Parkları Ne İşe Yarar?

Oyun parkları farklı gelişim evrelerinde bebeklerin kullanımına sunularak ebeveynlere büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Bu ürün öncelikle anne yanı beşiğiolarak da kullanılabilir. Bebeğinizi kendi yatağınızın yanında uyutarak ona kısa süre içinde ulaşabilirsiniz. Bebeğiniz ağladığında fermuarlı kısmı açarak kendi yatağınızla birleştirebilirsiniz. Ayrıca bebeğiniz özgür şekilde hareket ederek istediği an yatağa girip çıkabilir.

File pencereler sayesinde bebeğiniz havasız kalmadan etrafı izleyebilir. Böylece uzun süre boyunca sıkılmadan kendi başına vakit geçirebilir. Oyun parkının sallanabilir olması da son derece pratik bir özelliktir. Bebeğiniz huzursuz olduğu an hafifçe sallayarak uyku evresini devreye sokabilirsiniz.

Müzikli Çocuk Oyun Parklarıyla Tanışın

Bazı beşik park yatak modelleri müziklidir.  Bebeğiniz böylece yatağında hiç sıkılmadan vakit geçirebilir. Ayrıca sizler de bebeğinizi yalnız başına eğlenirken bırakabilirsiniz. Uykuya geçişi konusunda da sizlere kolaylıklar sağlar. 

Alt açma ünitesine de sahip olan park yatak bebeğinizi altını değiştirme konusunda sizlere oldukça pratik bir kullanım vadeder. Ayrıca ara katlar ve oyuncak torbaları da müzik eşliğinde bebeğinizin eğlenceli vakit geçirmesini sağlar.

Taşınabilir, hafif ve estetik park yatakları için hemen
akrep.com adresine girerek sipariş verebilirsiniz.

Sitede yer alan birçok model ve özelliğe sahip ürün arasından seçim yapabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34