banner32

Kur’an Bülbüleri Yavrularımız Mezun Oldu

Ömer Ekşioğlu’nun Dernek Başkanı olduğu Zeytinburnu Veliefendi Bağ Camii Yaz Kuran Kursu mezuniyet töreni yapıldı.

Kur’an Bülbüleri Yavrularımız Mezun Oldu
Törene öğrenciler ve velileri yoğun ilgi gösterdi. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan ve Bağ Camii önünde gerçekleşen törene Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Veliefendi Mahalle Muhtarı Derya Akkılıç Bağ Camii Dernek Başkanı Ömer Ekşioğlu, Zeytinburnu Müftü vekili Mustafa Bayram  ve cami imamı Fatih ormancı  katıldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Ahmet Salman 

Konyalı Camii İmamı Akif Aksoy’un Kuran tilavetiyle yapılan törenin açılış konuşmasını Belediye Başkanı Ömer Arısoy gerçekleştirdi.

Arısoy konuşmasında, Kuran-ı Kerim öğrenen çocukları tek tek kutladığını belirterek şöyle konuştu: ‘ Burada Kuran’ı ve İslam dinini yani kendi dinlerini öğrenen çocuklara ve ailelerine çok teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle belirtmek istiyorum ki, yaz döneminde de Bilgi Evleri bütün çocukların hizmetindedir.

Hepinizi bilgi evlerini değerlendirmeye davet ediyorum ‘Dernek Başkanı Ömer Ekşioğlu da yaptığı kısa konuşmada çok mutlu olduğunu belirterek şöyle dedi.; ‘Kuran Kursu Mezuniyet programını ilk kez caminin sokağında gerçekleştirdik. Bunu ailelere örnek olması bakımından önemsiyoruz.

Kuran öğrenen ve İslam ahlakı ile ahlaklanan çocuklara ihtiyacımız var. Dernek olarak her zaman bu tür faaliyetlerin içinde olmak istiyoruz. Yeter ki öğrenmek isteyen çocuklarımız olsun.’

Konuşmaların ardından Kuranı Kerim öğrenen, fıkıh ve siyer dersi gören çocuklar üzerinde isimleri yazılı olan madalya ile ödüllendirildi.

Madalyaları Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Veliefendi Mahalle Muhtarı Derya Akkılıç Bağ Camii Dernek Başkanı Ömer Ekşioğlu, Zeytinburnu Müftü vekili Mustafa Bayram, cami imamı Fatih ormancı , gazeteci Ahmet Salman, Osman İslam ve Taylan Demirelli takdim etti.

Tören çocuklardan oluşan ilahi grubunun birbirinden güzel ezgileri topluca seslendirmesiyle son buldu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34