banner32

Fesleğen dağıtırken makinacılık yaptı

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın 2 Nisan’da Adliye meydanında başlattığı Fesleğen dağıtımına devam ediyor.

Fesleğen dağıtırken makinacılık yaptı
Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve çok sayıda parti mensubu ve belediye çalışanının katıldığı Fesleğen dağıtımı programının ikinci durağı Beştelsiz mahallesi oldu. Daha sonra  sırası ile  Seyitnizam,Sümer ve veliefendi mahallelerinde on binlerce fesleğen dağıtımı yapıldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 
 
Veliefendi Mahallesi Fesleğen dağıtımında renkli görüntüler
 
Belediye başkanı Murat Aydın yüzeysel olarak sokak ve ana caddelerde fesleğen dağıtmak yerine atölyelere girerek işveren ve çalışanlarla sohbet etti. Başkan Aydın eski meslği olan konfeksiyonun bir çok dalına hakim olduğunu bir atölyede makinaya geçip gömlek dikmesi ile göstermiş oldu. Bazı atölye sahiplerinin başkanın konfeksiyon işine hakim olduğunu görmeleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.
 
Başkanın bilgisayar destekli kalıplar ile yapılan kesim hakkında detaylı bilgiler sormasından dolayı muhabirimizin başkanım siz de kesim yaptınız mı sorusuna çok kesim uzun süre ben de kesim yaptım cevabını verdi.
 
Başkanın atölyecilik ve konfeksiyon ile yakından ilgilendiğini gören bir atölye sahibi bundan on yıl önce tanesini 1.80 liraya diktiğim işi şu an ancak 1.30 liraya  alabildiğini söyleyerek para kazanamadığını ifade etmesi karşında Belediye başkanı Murat Aydın Bangladaş,ve işçilin düşük olduğu ülkeler Türk tekstil piyasasını zorda bıraktı dedi.
 
Fesleğen bahane halkın içinde olmak şahane
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta belediye başkanlarına söylediği halkın içinde olun ve halkın gönlünü yapın talimatını en iyi uygulayan belediyelerden birisi de hiç şüphesiz ki Murat Aydın’ın başında olduğu Zeytinburnu belediyesidir.
 
Başkan 15.yılına hızlı girdi
 
1999’da seçildiği Zeytinburnu Belediye başkanlığında 14.yılını 29 Mart 2013 de bitirip 15.yılına giren başkan Aydın’ın üç dönemlik başkanlığı  süresince çok sayıda küskün ve kırgın bırakmamış olması  Mart 2014’de yapılacak olan mahalli idareler genel seçiminde yeniden aday olması en güçlü aday olarak görülüyor.
 

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34