banner32

CHP’li Doğan Vekil aday adayı olacak

CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan Bayramlaşma nedeni ile örgüt mensuplarına yaptığı konuşmada bu bayram size ilçe başkanı olarak yaptığım son konuşmam diyerek 2015 Haziran aydında yapılacak olan genel seçimde Milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

CHP’li Doğan Vekil aday adayı olacak
Doğan, İktidar olana kadar bayramlar bana haram dedi


Kurban bayramı nedeni ile CHP Zeytinburnu ilçe başkanlığında örgüt mensupları ile bir araya gelen tecrübeli ilçe başkanı Metin Doğan Ak Parti hükümetini sert bir dille eleştirdikten sonra şunları söyledi ”Orta Doğu başta üzere kan ve göz yaşının eksik olmadığı mazlum ve mağdur halklar ağlarken bizim bayram yapmamız doğru  olmayacağı için ben bayram kutlaması yapmak istemem.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Emperyalizmin uşağı AKP’yi değiştirene kadar bayramlar bana haram olsun”
 dedi.  Doğan Konuşmasını şu şekilde bitirdi “Bu bayram ilçe başkanı sıfatım ile sizinle son kez bir araya geliyorum. Partimizin  genel merkezi ile konuştum gelecek sene yapılacak olan genel seçimlerde Milletvekili adayı olmak üzere ilçe başkanlığına aday olmayacağımı ilettim. Bugün kadar ilçe başkanı olarak beni hiç yalnız bırakmayan ilçe örgütümün beni Milletvekilliği adaylığı sürecinde de yalnız bırakmayacağına olan inancım tamdır. Bakırköy belediye başkanı Opr.Dr. Bülent Kerimoğlu’da bize bir sürpriz yaparak bayramlaşma programımıza katılarak gücünüze güç kattığı için  huzurlarınızda kendine teşekkür ederim” dedi.

Metin Doğan ve Tacettin Akdağ’ ın  arasında su sızmıyor

Daha önce aralarında soğuk rüzgarları estiği eski Esnaf odası başkanı Tacettin Akdağ ve Metin Doğan ‘ın arasında su sızmaması acaba Doğan’dan sonra CHP Zeytinburnu ilçe başkanı  Tacettin Akdağ’mı olacak soruları örgüt arasında konuşulmaya başlandı. Metin Doğan gibi              tecrübeli bir ilçe başkanının yeriniTacettin Akdağ gibi sevilip sayılan bir siyasetçinin dolduracağı da biliniyor.

Demokratik Bayramlaşma’da örgüt de konuştu

İlçe başkanı Metin Doğan ve Bakırköy Belediye başkanı Dr.Kerimoğlu’dan sonra Meclis üyesi İlkay Biber,İş adamı Salih Zeki Durmuşoğlu,Gençlik Kolları Başkan Namzedi Tayfun Zorlu, Tacettin Akdağ ve diğer örgüt mensupları da yaptıkları konuşma ile örgüt mensuplarının bayramını kutladıla. Akdağ konuşmasında sayın ilçe başkanımız Metin Doğan’ ın  Milletvekili adayı olma kararına kendi adına sonuna kadar destek olacağını ifade ederek başkan Doğan’a başarılar diledi.

CHP Zeytinburnu ,ilçe örgütü içinde yaptığımız kulis faaliyetlerinde adı konmamış olsa da sanki Tacettin Akdağ ismi üzerinde bir ittifak kurulmuş izlenimi aldık. Parti içinde hiç kimse ile kavgası olmayan Akdağ ‘ın ilçe başkanlığına en yakın kişi olduğu CHP örgütü tarafından  da ifade ediliyor.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34