banner32

Ak Parti Zeytinburnu Mahalle Danışma Meclisleri Başladı

Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatı Mahalle danışma meclisleri başladı. İlk önce aşevi salonunda Beştelsiz Mahallesi, Veliefendi Mahallesi, Akın Düğün Salonunda Merkezefendi ve Maltepe Mahalleri de Merkezefendi stadı sosyal tesisinde yaptı.

Ak Parti Zeytinburnu Mahalle Danışma Meclisleri Başladı
Ak Parti Teşkilatları Referandum Çalışması İçin Sahaya İndi      

Mahalle danışma meclislerinde ilk önce Mahalle başkanları Mahalleleri ile alakalı  kısa bir sunum yapıp  teşkilat mensuplarını selamlıyorlar.

Veliefendi Mahalle Başkanı Zeki Öztürk,Merkezefendi Mahalle başkanı Mehmet Baki Güleryüz, Beştelsiz  ve Maltepe mahalle başkanları kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver kendi ilçe başkanlığı döneninde toplamda 7 tane seçimin yapıldığını ve her seçim öncesinde de bu seçim çok  önemli dediğini ifade ederek gerçekten de öyleydi.

Önemli dediğimiz seçimlerden birisini kazanmasaydık
bugün burada olamazdık.

Şu an önümüzde eğer TBMM’de geçer ve Halk oylamasına gelirse bir referandum  olacak. Teşkilat olarak bizim vazifemiz halkımıza  yeni sistemi net ve özet bir şekilde  anlatıp evet yönünde  oy kullanmalarını temin etmektir.

Bu teşkilat da bunu yapacak güçtedir. Şu an  Mahalle danışma meclisleri ile en alttan teşkilat çalışmalarımıza başlamış durumdayız.

7 Haziran seçimlerinde biraz rehavete kapıldık ne olduğunu hep beraber gördük. Evet  o seçimde de birinci parti idik ve % 42 oy aldık ama tek başımıza iktidar olmamıza yetmedi. Oysa 2003 de % 34 ile tek başımıza iktidar olmuştuk.  

Ama 7 Haziran‘da barajı geçen parti sayısı 4 olduğu için % 42 oy  almamıza rağmen 258 milletvekilinde kaldık ve  hükümeti kuramadık. Referandum’da da şu an evet diyenlerin oranı % 45 ile 48 arasındadır.

Bizim görevimiz bu oranıa en az % 50 nin  üstüne çıkarmaktır diyen Ünver şu an hepimizin omuzunda ciddi bir mesuliyet var. Hepimiz çocuklarımıza ve gelecek nesillere güzel bir ülke bırakmak için var gücümüz ile çalışacağız dedi.

Ünver yaptıkları çalışmaların İstanbul Times Yayın Grubu tarafından yüz binlerce kişiye duyurulmasından dolayı da kurucumuz Hüseyin Çetiner ve ekibine teşekür etti.
                                             

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34